Particuliere Events

Niks leukers dan een spetterend feest!

Je verjaardag, jubileum, je verloving, er zijn zoveel dingen te vieren! En terecht. Niks leukers dan een spetterend feest! En eentje waar iedereen over napraat… Ruimte genoeg om bij ons een mooi feestje te bouwen. Verlichte discovloer, een knaller van een band, die toffe DJ en lekker eten en drinken. Kom gezellig langs en dan brainstormen we samen verder over jouw feest! Mail naar events@fortvoordorp.nl of bel naar 030 – 273 53 54 dan zetten we ‘m gelijk in de agenda.

Bereikbaarheid
Fort Voordorp ligt centraal in Nederland, tussen Utrecht en De Bilt, langs de A27. Ook is het fort goed bereikbaar met het OV.

Parkeergelegenheid
Op eigen terrein hebben wij parkeergelegenheid voor 350 auto’s.

Catering
Wij verzorgen in het fort de meest uiteenlopende evenementen. Daar hoort ook catering op maat bij. We denken graag met je mee over de culinaire invulling van jouw event. Lekker eten en drinken, waar jouw gasten en jij blij van worden. Duurzaamheid, lokaal, sociaal en no waste vinden wij erg belangrijk en dat zie je ook terug in de producten, materialen en werkwijze.

Particuliere evenementen

Evenementlocatie op een historische plek

Het fort is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het werd tussen 1867 en 1871 aangelegd als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie ter bescherming van Utrecht en de spoorlijn Utrecht- Amersfoort. Het Fort heeft een mooie combinatie van historische en moderne elementen.

Lees meer over onze locatie

De voordelen van Fort Voordorp

Een onvergetelijk personeelsfeest, een spectaculair bedrijfsfeest of een succesvolle productpresentatie voor al je relaties: Fort Voordorp is niet alleen een perfecte locatie. Wij zijn klaar om je verwachtingen te overtreffen!

Karakteristiek
Karakteristiek

Historische fort staat op
de UNESCO Werelderfgoedlijst

Grote  Capaciteit
Grote Capaciteit

Capaciteit van 30 tot
ruim 2500 personen

Centraal gelegen
Centraal gelegen

Centraal in Nederland en
daarmee heel goed bereikbaar

Gratis parkeren
Gratis parkeren

Tot wel 350 eigen
parkeerplaatsen