Trouwen in een Fort

Fort Voordorp is dé historische trouwlocatie in Utrecht!

Fort Voordorp is dé historische trouwlocatie in Utrecht, in een mooie landelijke omgeving. De omgeving: romantisch, landelijk en open. Het interieur: Stoer, modern, classy en tot in de puntjes verzorgd.

Historische trouwlocatie

Fort Voordorp staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Een bijzondere historische locatie: een locatie met een verhaal. Fort Voordorp, gebouwd in 1867, is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Zij werd gebouwd om in tijden van oorlog onder andere het westen van Nederland onbereikbaar te maken voor de vijand.

Bereikbaarheid

Het Fort is, op nog geen 5 minuten rijden van Utrecht, gelegen naast de A27 en dichtbij verschillende uitvalswegen. Verder is Fort Voordorp ook met het Openbaar Vervoer goed te bereiken. Vanaf de dichtstbijzijnde NS-stations bestaat de mogelijkheid om een pendeldienst in te zetten. Op het terrein is gratis parkeergelegenheid voor 450 auto’s.
Een bijzondere historische locatie met veel mogelijkheden! Alvast sfeer komen proeven in Fort Voordorp? Mail naar events@fortvoordorp.nl of bel naar 030 - 273 53 54 om jullie locatiebezoek in te plannen.

Van ceremonie tot feest

Het is mogelijk om jullie trouwdag van het begin tot het einde bij Fort Voordorp te vieren. De ceremonie kan bijvoorbeeld in de zomer buiten plaatsvinden met dat fantastische uitzicht. Maar in het najaar in de Linie of Lunetten, met het stijlvolle interieur. Na het ja-woord proosten jullie aan de bar met al je gasten op jullie huwelijk. Snijden een overheerlijke bruidstaart aan en genieten van alle felicitaties van lieve vrienden en familie.

Een receptie, een lekkere relaxte borrel met saxofonist of meteen al lekker de voetjes van de vloer? Alles kan en mag tijdens jullie trouwdag! Mooi sitdown diner met lange tafels? Of een relaxte festival bruiloft met allemaal foodtrucks? Een knaller van een feest? Regelen we! We gaan er voor zorgen dat jullie een onvergetelijke dag hebben!

Informeer naar de mogelijkheden

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor je feest, bijeenkomst of event? Wij informeren je graag naar de mogelijkheden en denken met je mee om je evenement tot een succes te maken. Een offerte, wat vragen of een locatiebezoek plannen? Neem contact met ons op via het formulier, of via events@fortvoordorp.nl of bel naar 030 - 273 53 54.

Offerte aanvragen

Voor grote en kleine feesten

Je verjaardag, jubileum, je verloving, er zijn zoveel dingen te vieren! En terecht! Niks leukers dan een spetterend feest! En eentje waar iedereen nog lang over napraat… Ruimte genoeg om bij ons een mooi feestje te bouwen!