Teambuilding

Toffe teambuilding activiteiten

Boek nu jouw teambuilding activiteit bij Fort Voordorp en geef je team een enorme boost!

Van interactieve game, sportieve workshops tot pubquiz en het opnemen van een eigen lipdub.

Fort Royale

Er is een grootschalige oefening gepland. Een training op kennis, inzicht, uithoudingsvermogen en meer. Door de taken juist te volbrengen win je terrein. Het team wat het grootste gedeelte van het Fort heeft bemachtigd wint. Via een webapp wordt de score van verschillende teams bijgehouden. Jij als deelnemer kan live zien welke gebieden afgepakt worden, welk team de meeste punten heeft en waar de spellen zich bevinden. Reken maar dat het je scherp houdt en competitief maakt.

Andere Toffe activiteiten

Er zijn genoeg toffe activiteiten op het Fort, denk hierbij aan een pubquiz, sportieve workshops of het opnemen van een eigen lipdub!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Wil je activiteiten combineren? Of wil je de dag afsluiten met een diner of feest? Bijvoorbeeld met je collega’s genieten van een lekkere barbecue, streetfood, een buffet of een heerlijk diner. We denken graag met je mee over jullie ideale dag!

Informeer naar de mogelijkheden

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor je feest, bijeenkomst of event? Wij informeren je graag naar de mogelijkheden en denken met je mee om je evenement tot een succes te maken. Een offerte, wat vragen of een locatiebezoek plannen? Neem contact met ons op via het formulier, of via events@fortvoordorp.nl of bel naar 030 - 273 53 54.

Offerte aanvragen

Zakelijke events

Fort Voordorp is een unieke locatie in Midden-Nederland. De locatie is geschikt voor ieder type event. Van congres of symposium tot productlancering, seminar of bedrijfsevenement. Boek nu jouw teambuilding activiteit bij Fort Voordorp en geef je team een enorme boost!