Spetterende Feestlocatie

Er zijn zoveel dingen te vieren

Je verjaardag, jubileum, verloving, er zijn zoveel dingen te vieren. En terecht! Niks leukers dan een spetterend feest! En eentje waar iedereen nog lang over napraat… Ruimte genoeg om bij ons een mooi feestje te bouwen!

Verlichte discovloer, een knaller van een band, die toffe DJ, een te gek thema en lekker eten en drinken. Kom gezellig langs en dan brainstormen we samen verder over jouw feest! Mail naar events@fortvoordorp.nl of bel naar 030 - 273 53 54 dan zetten we ‘m gelijk in de agenda.

Dé feestlocatie bij Utrecht

Zoek je een feestlocatie centraal in Nederland? Dan ben je bij Fort Voordorp aan het juiste adres!

Wij beschikken op deze locatie in het hartje van de provincie Utrecht over twee verschillende feestruimtes: De Linie is geschikt voor feesten tot 400 gasten. De Linie kan opgesplitst worden in twee gedeeltes, zodat er één gedeelte kan worden ingericht voor de gasten die rustig met elkaar willen praten. De gewelven van het Hoofdgebouw worden altijd samen met Lunetten verhuurd. Gezamenlijk zijn deze ruimtes geschikt voor een feest tot 1.000 gasten! Er is dan één grote feestzaal en in ieder geval 4 kleinere feest gewelven.

Bereikbaarheid feestlocatie

Het Fort is, op nog geen 5 minuten rijden van Utrecht, gelegen naast de A27 en dichtbij verschillende uitvalswegen. Verder is Fort Voordorp ook met het Openbaar Vervoer goed te bereiken. Vanaf de dichtstbijzijnde NS-stations bestaat de mogelijkheid om een pendeldienst in te zetten. Op het terrein is gratis parkeergelegenheid voor 450 auto’s.
Een bijzonder Rijksmonument, met veel mogelijkheden! Neem contact op voor een vrijblijvende rondleiding of een offerte.

Een geslaagd feest

Je kunt de totale organisatie van het feest uit handen geven; van catering tot aan entertainment. Heb je al leuke ideeën over bijvoorbeeld een thema of aankleding? Super leuk! We brainstormen nog graag met je verder om jouw feest zo onvergetelijk mogelijk te maken.

Informeer naar de mogelijkheden

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor je feest, bijeenkomst of event? Wij informeren je graag naar de mogelijkheden en denken met je mee om je evenement tot een succes te maken. Een offerte, wat vragen of een locatiebezoek plannen? Neem contact met ons op via het formulier, of via events@fortvoordorp.nl of bel naar 030 - 273 53 54.

Offerte aanvragen

Spetterende Feestlocatie Fort Voordorp

Je verjaardag, jubileum, je verloving, er zijn zoveel dingen te vieren! En terecht! Niks leukers dan een spetterend feest! En eentje waar iedereen nog lang over napraat… Ruimte genoeg om bij ons een mooi feestje te bouwen!