Personeelsfeest

Op zoek naar een leuk en origineel personeelsfeest of bedrijfsfeest?

Ben jij van plan om een knaller van een personeelsfeest te organiseren en moet deze ook nog eens centraal liggen in Nederland? Dan is Fort Voordorp perfect voor jullie! 

Centrale feestruimte en kleinere subruimtes

Het Fort heeft 2 grote ruimtes en verschillende subruimtes, waardoor het zeer flexibel in te zetten is. Daarnaast zijn er 2 grote buitenterrassen. Door de inzet van extra tenten zijn deze ook ‘weatherproof’ het hele jaar door. Beschikbaarheid vanaf 100 tot 2500 personen.

Al zeggen we het zelf, het Fort ligt op een fantastische plek. Midden tussen de weilanden waar de koeien en paarden grazen ligt ons historische Fort. Fort Voordorp bestaat sinds 1867, is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De oude details, de rijke historie van het fort, maar met alle luxe en comfort van nu.

Ligging, bereikbaarheid en parkeergelegenheid

De centrale ligging tussen Utrecht en De Bilt, pal aan de A27, maakt het fort samen met ruim 450 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein uitstekend bereikbaar met de auto. Fort Voordorp ligt direct tegen Utrecht aan en dus zijn er verschillende opties voor openbaar vervoer of pendeldiensten van en naar de stations. Fort Voordorp; een bijzonder Rijksmonument, met veel mogelijkheden voor personeelsfeesten, congressen en evenementen! Via ruimtes kan je online alvast een kijkje nemen in de verschillende zalen en terrassen.

Informeer naar de mogelijkheden

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor je feest, bijeenkomst of event? Wij informeren je graag naar de mogelijkheden en denken met je mee om je evenement tot een succes te maken. Een offerte, wat vragen of een locatiebezoek plannen? Neem contact met ons op via het formulier, of via events@fortvoordorp.nl of bel naar 030 - 273 53 54.

Offerte aanvragen

Zakelijke events

Fort Voordorp biedt je een uniek congrescentrum in Midden-Nederland. De congreslocatie is geschikt voor ieder type congres. Van congres of symposium tot productlancering, seminar of bedrijfsevenement.