Festival locatie

Festival locatie in het midden van Nederland

Genieten van het buiten leven, midden in het groen, het kan en zelfs dichtbij Utrecht. Fort Voordorp is een unieke locatie omringd door water en ligt centraal, vlakbij de belangrijkste snelwegen van Midden Nederland.

De gracht en brug in combinatie met het Fort biedt jou de unieke mix van historisch en moderne elementen. Daardoor zijn wij uitermate geschikt als festivallocatie voor de organisatie van een congrestival, bedrijfsfestival of festival. Op het grote plein voor de ingang van het Fort is veel ruimte voor het plaatsen van tenten waardoor er nog meer ruimte beschikbaar is voor alles wat een festival locatie jou moet bieden. Bij het organiseren komt erg veel kijken. Wij hebben ruime ervaring en denken graag met je mee over het festivalprogramma.

Het Fort heeft 2 plenaire ruimtes en verschillende subruimtes waardoor het zeer flexibel in te zetten is als festivallocatie. Daarnaast beschikken wij over 2 grote buitenterrassen, ideaal in de zomer. Door de inzet van extra tenten zijn deze het hele jaar door ook ‘weather proof’.

Per dag kunnen wij 100 tot 2.500 personen ontvangen als festivallocatie. Wij hebben dit al enkele malen voor het Happinez festival mogen regelen.

Informeer naar de mogelijkheden

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor je feest, bijeenkomst of event? Wij informeren je graag naar de mogelijkheden en denken met je mee om je evenement tot een succes te maken. Een offerte, wat vragen of een locatiebezoek plannen? Neem contact met ons op via het formulier, of via events@fortvoordorp.nl of bel naar 030 - 273 53 54.

Offerte aanvragen

Zakelijke events

Fort Voordorp biedt je een unieke festival locatie in Midden-Nederland. De festival locatie is geschikt voor ieder type festival. Van congres of symposium tot productlancering, seminar of bedrijfsevenement.