Beurs locatie

Beurslocatie Utrecht, op een unieke plek midden in Nederland

Voor de organisatie van een beurs ben je bij Fort Voordorp aan het juiste adres. De grote diversiteit aan verrassende ruimtes maakt van het Fort een unieke beurslocatie in Utrecht. De totale oppervlakte van de ruimtes bedraagt 2.000 m2. Steeds vaker weten beursorganisatoren het Fort te vinden vanwege de bijzondere setting. Al onze beurs ruimtes beschikken over daglicht. Het gehele fort is exclusief af te huren voor jullie beurs.

Met de 450 gratis parkeerplaatsen, twee terrassen buiten en een groot buitenterrein, kan je nog wat extra’s toevoegen aan een mooie beursdag. Door bijvoorbeeld extra tenten te plaatsen op het buitenterrein krijg je nog veel meer mogelijkheden. Door de uitstekende service, centrale ligging, inspirerende omgeving en uitgebreide mogelijkheden vind je bij Fort Voordorp alle ingrediënten om jouw evenement tot een ongeëvenaard succes maken!
Fort Voordorp, een bijzonder stukje Werelderfgoed, waard om te ontdekken!

Beurs organiseren
Jouw evenement vraagt om de expertise van professionals met uitgebreide ervaring. Je beurs volledig uit handen geven? Dat kan. Op de dag van de beurs is één van onze eventmanagers je vaste aanspreekpunt en uiteraard is ook je accountmanager persoonlijk aanwezig.

Beurslocatie Utrecht
Fort Voordorp is als beurslocatie uitstekend bereikbaar door de centrale ligging tussen Utrecht en De Bilt. Liggend aan de A27 zit je in no-time op de snelweg richting Amsterdam, Den Haag, Arnhem of Amersfoort. Op ons eigen terrein hebben wij gratis parkeergelegenheid voor 450 auto’s. Fort Voordorp ligt direct tegen Utrecht aan. Daarom zijn er verschillende mogelijkheden voor openbaar vervoer of pendeldiensten van en naar de omliggende stations.

Een offerte, wat vragen of een locatiebezoek plannen? Neem dan contact met ons op via events@fortvoordorp.nl of bel naar 030 - 273 53 54.

Informeer naar de mogelijkheden

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor je feest, bijeenkomst of event? Wij informeren je graag naar de mogelijkheden en denken met je mee om je evenement tot een succes te maken. Een offerte, wat vragen of een locatiebezoek plannen? Neem contact met ons op via het formulier, of via events@fortvoordorp.nl of bel naar 030 - 273 53 54.

Offerte aanvragen

Zakelijke events

Fort Voordorp is een mooie en veelzijdige evenementenlocatie in Midden-Nederland. Van congres of symposium tot productlancering, seminar of bedrijfsevenement tot personeelsfeest en bedrijfsfestival. We laten je graag het Fort zien!