Congres of symposium

Een congres centraal in Nederland

Fort Voordorp biedt je een uniek congrescentrum in Midden-Nederland. Onze locatie is geschikt voor ieder type zakelijk evenement: van congres of symposium tot productlancering, seminar of bedrijfsevenement.

Bijzonder historisch congrescentrum
Deze bijzondere historische congreslocatie is dicht bij Utrecht en ook nog in het groen gelegen. Naast de bijzondere ligging, is het ook een uniek stuk Werelderfgoed: het Fort staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Fort Voordorp behoort tot één van de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Plenaire ruimtes & Subruimtes
Het Fort heeft 2 grote plenaire ruimtes. Maar ook meerdere kleinere subruimtes die perfect zijn voor breakouts. Door de flexibiliteit en de grootte van de diverse ruimtes en de gewelven aan de voorzijde van het fort beschikken wij als locatie over 15 (sub)ruimtes, variërend in grootte van 100 tot 1.500 personen. Met de 2 terrassen erbij, waar ook tenten kunnen worden geplaatst, kunnen wij tot 2.500 gasten per dag verzorgen. Het bijzondere van het Fort is dat wij 2 aparte toegangen hebben. Zo heb je de mogelijkheid om het fort in zijn geheel of gedeeltelijk te huren. Je treft dan geen gasten van een ander evenement in jouw gedeelte aan.

Congres organiseren
Organiseer je een congres, seminar, symposium, productpresentatie of conferentie? Dit is mogelijk met of zonder parallelsessies. Heb je bijvoorbeeld ook nog een informatiemarkt nodig tijdens het seminar? Wij denken graag met je mee over het programma. Naast een fantastische authentieke congreslocatie met een zeer gunstige ligging in Midden-Nederland, bieden wij je ook alle handvatten om een congres succesvol te organiseren. De diverse ruimtes lenen zich voor wisselende settings. Je kunt gebruik maken van onze audiovisuele faciliteiten en wij kunnen de catering regelen voor het congres. Omdat wij als gerenommeerde congreslocatie werken met betrouwbare partners en ook altijd letten op de kwaliteit die wordt geleverd, is bijna alles mogelijk.

Jouw congres: goed bereikbaar en gratis parkeergelegenheid
Fort Voordorp is uitstekend bereikbaar voor evenementen. Liggend aan de A27 zit je in no-time op de snelweg richting Amsterdam, Den Haag, Arnhem of Amersfoort. Op eigen terrein hebben wij gratis parkeergelegenheid voor 450 auto’s.

Een congres organiseren?
Bel naar 030 - 273 53 54 voor een offerte of locatiebezoek.

Informeer naar de mogelijkheden

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor je feest, bijeenkomst of event? Wij informeren je graag naar de mogelijkheden en denken met je mee om je evenement tot een succes te maken. Een offerte, wat vragen of een locatiebezoek plannen? Neem contact met ons op via het formulier, of via events@fortvoordorp.nl of bel naar 030 - 273 53 54.

Offerte aanvragen

Zakelijke events

Fort Voordorp biedt je een uniek congrescentrum in Midden-Nederland. Onze locatie is geschikt voor ieder type zakelijk evenement: van congres of symposium tot productlancering, seminar of bedrijfsevenement.