Relatie Event

Jouw relatiedag in Fort Voordorp

Geef ze een kijkje achter de schermen, draag je kennis over of vier samen jouw lancering van je nieuwste product.

Een relatie event is dé manier om contact en verbinding te maken met je klanten. Of het nu gaat om potentiële klanten of om je bestaande relaties te versterken. Live communicatie en contact wint het altijd van de online communicatie. De échte connectie maak je live. Zeker bij een relatie event zijn alle ogen op jou gericht. Hoe fijn dat je je niet druk hoeft te maken om de randzaken: inrichting, look & feel, ontvangst, catering & AV.

Jij hoeft je alleen maar met de inhoud van je relatiedag bezig te houden, zodat je tijd over hebt om met je klanten contact te maken. We zijn benieuwd naar je wensen en denken graag met je mee om deze relatiedag tot een succes te maken!

Bel 030 - 273 53 54 of mail naar events@fortvoordorp.nl en plan een locatiebezoek.

Informeer naar de mogelijkheden

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor je feest, bijeenkomst of event? Wij informeren je graag naar de mogelijkheden en denken met je mee om je evenement tot een succes te maken. Een offerte, wat vragen of een locatiebezoek plannen? Neem contact met ons op via het formulier, of via events@fortvoordorp.nl of bel naar 030 - 273 53 54.

Offerte aanvragen

Zakelijke events

Fort Voordorp biedt je een uniek relatie event in Midden-Nederland. De locatie is geschikt voor ieder type relatie event of congres. Van congres of symposium tot productlancering, seminar of bedrijfsevenement.