Lente evenement

Fort Voordorp viert de lente

 

De zon straalt, wij hebben er zin in!

Een heisessie op een forteiland, successen vieren met het personeel, of een relatie-evenement om te toosten op de samenwerking? Dit is het moment! Wij bieden een aantal leuke concepten om het voorjaar goed te vieren. Hieronder lichten we ze stuk voor stuk toe. 

Wij denken graag met je mee!

Contact ons via 030-2735354 of events@fortvoordorp.nl 

 

Heisessie op een forteiland

Lentekriebels? Tijd voor brainstorms en nieuwe ideeën! 
Kom met het MT, managers of andere beleidsbepalers samen en bespreek de toekomstige koers. Bepaal strategie, bedenk nieuwe plannen en ga vol inspiratie weer naar huis. Juist buiten de kantoorsetting komt je creativiteit tot uiting; wij helpen je op weg.

Wij regelen: een creatieve ruimte, een beeldscherm, flipover met voldoende stiften, een meer-dan-lekkere lunch en lekkere dranken. Tussendoor even je hoofd legen? Haal frisse lucht en wandel over het forteiland dat omringt is door groen. Gaan met die banaan!

Meer info? Bel ons op 030-2735354

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fort Voordorp viert de lente i.s.m. Qeet.
Wij zijn een Qeet locatie! 

 

 

 

Successen vieren doe je met relaties!

Wil jij je relaties eens in het zonnetje zetten? Nodig je belangrijkste netwerk uit en zorg voor een leuk moment. Praat iedereen bij over de ontwikkelingen van het bedrijf en toost op de samenwerking.  Een relatie-evenement verbindt! 

Voor een fixed prijs bieden wij diverse locaties, benodigde faciliteiten zoals podium en techniek, personeel, borrelhappen en diverse dranken. 

 

ACTIE: Boek je voor 15 april? Dan ontvang je de toost bubbels met je relaties van ons cadeau!

Wij denken graag met je mee. 

Contact ons via 030-2735354 of events@fortvoordorp.nl 

Informeer naar de mogelijkheden

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor je feest, bijeenkomst of event? Wij informeren je graag naar de mogelijkheden en denken met je mee om je evenement tot een succes te maken. Een offerte, wat vragen of een locatiebezoek plannen? Neem contact met ons op via het formulier, of via events@fortvoordorp.nl of bel naar 030 - 273 53 54.

Offerte aanvragen

Zakelijke events

Fort Voordorp biedt je een uniek congrescentrum in Midden-Nederland. Onze locatie is geschikt voor ieder type zakelijk evenement: van congres of symposium tot productlancering, seminar of bedrijfsevenement.