FeestlocatiePersoneelsfeestBedrijfsfeestKerstborrel
Vragen? Klik mail of
bel 030 - 273 53 54

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest op de mooiste feestlocatie van Midden-Nederland

U wilt een bedrijfsfeest organiseren? Fort Voordorp helpt u graag.

Bij het organiseren van een bedrijfsfeest komt veel kijken. U wilt uw gasten verrassen met een onvergetelijk bedrijfsfeest en niets aan het toeval overlaten. Wij kunnen de totale organisatie van uw bedrijfsfeest uit handen nemen, van catering tot aan artiesten. Door de expertise van onze medewerkers realiseren wij samen met u een bedrijfsfeest om nooit meer te vergeten.

Het fort beschikt over veelzijdige ruimtes die breed inzetbaar zijn zodat er gemakkelijk verschillende sferen gecreëerd kunnen worden en er met alle gasten rekening gehouden kan worden. Er zijn legio mogelijkheden op het fort hierbij en u kunt ook gebruik maken van de terrassen kunt u denken aan:

  • Uitgeserveerde diners
  • Feest met DJ, band en allerlei ander entertainment met diverse sferen
  • Parade feest
  • Bedrijfsbarbecue
  • Kerstfeest

Uw bedrijfsfeest van 80 tot 2.500 personen; wij denken graag met u mee over de invulling.

Bedrijfsfeest locatie tussen Utrecht en De Bilt met gratis parkeerplaatsen

De centrale ligging tussen Utrecht en De Bilt, naast diverse uitvalswegen en pal aan de A27, maakt het fort uitstekend bereikbaar met de auto. Er zijn ruim 400 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.

Fort Voordorp ligt direct tegen Utrecht aan en dus zijn er diverse mogelijkheden voor openbaar vervoer of pendeldiensten van en naar nabij gelegen stations. Op slechts enkele minuten rijden met de auto bevinden zich hotels waar uw gasten kunnen overnachten. Wij informeren graag voor u naar de beschikbaarheid en verzorgen indien gewenst de reservering voor u.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op. Een offerte aanvragen kan uiteraard altijd vrijblijvend. Of bel ons voor een locatiebezoek via 030 - 273 53 54. In een ontspannen sfeer bespreken we uw ideeën en wensen voor het bedrijfsfeest, zodat we een passend voorstel kunnen schrijven.

Tot ziens in Groenekan!