FeestlocatiePersoneelsfeestBedrijfsfeestKerstborrel
Vragen? Klik mail of
bel 030 - 273 53 54

Feest Utrecht

Uw feest op de meest unieke locatie in Utrecht

Indien u op zoek bent naar een unieke feestlocatie in Utrecht, dan bent u met uw bedrijf bij Fort Voordorp aan het juiste adres! Met een capaciteit van 80 tot 2.500 gasten kan je met Fort Voordorp alle kanten op. Met ieder gewenst thema, met of zonder diner, DJ of band, binnen en eventueel ook buiten… de mogelijkheden zijn eindeloos!

Diverse feestmogelijkheden

Voor diverse soorten feesten kunt u bij ons terecht, denk hierbij aan:

Feestlocaties op Fort Voordorp


Door de diverse ruimtes en stijlen zijn er tal van mogelijkheden. Zo kunt u rekening houden met veel wensen van bijvoorbeeld rustige ruimtes om bij te praten of juist een ruimte waar een band of DJ iedereen uit zijn dak kan laten gaan.

De gewelven van het Hoofdgebouw worden vrijwel altijd samen met Lunetten verhuurd. Gezamenlijk zijn deze ruimtes geschikt voor een bedrijfs- of personeelsfeest tot 1000 gasten! Er is dan één grote feestzaal en in ieder geval 4 kleinere feestgewelven. Een feest in het Hoofdgebouw en Lunetten kan vanaf € 42,- per persoon.

De Linie is geschikt voor personeels- en bedrijfsfeesten tot 400 gasten. De Linie kan opgesplitst worden in 2 gedeeltes. Een feest in de Linie kan vanaf € 47,- per persoon.

Barbecuen tijdens uw feest

Omdat elk van de feestlocaties beschikt over een eigen terras, kunt u bij mooi weer heerlijk barbecuen. Zeker omdat Fort Voordorp prachtig gelegen is in het groen en omringd door een brede gracht.

Feest organiseren

Als u binnenkort iets bijzonders te vieren heeft adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Een spectaculaire verrassingsact die uit de vloer naar boven komt; bij ons is het eenvoudig te realiseren!

Met de 5 voordelen van Fort Voordorp bent u verzekerd van een stijlvol evenement.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende rondleiding of offerte of maak alvast een virtuele tour.