EvenementenlocatieBedrijfsevenementEvenement organiserenEvent managementRelatiedagPartnerdagFestival of congrestival op Fort VoordorpHappinez Festival
Vragen? Klik mail of
bel 030 - 273 53 54

Bedrijfsevenement

Bedrijfsevenement in regio Utrecht

Wij hebben als evenementenlocatie al ruim 15 jaar ervaring met het organiseren van bedrijfsevenementen. Voor ons is ieder bedrijfsevenement uniek!

Onze locatie wordt gebruikt voor zeer uiteenlopende bedrijfsevenementen, hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld:

Bij evenementenlocatie Fort Voordorp bent u aan het juiste adres.

Bedrijfsevenement organiseren 

Bij het organiseren van een bedrijfsevenement komt veel kijken. Hoe en welke ruimte gebruik ik? Wat heb ik nodig? Welke cateringmogelijkheden zijn en er? Welke techniek heb ik nodig, etc. Zo zijn er tal van praktische zaken. Hierover denken de medewerkers van Fort Voordorp graag met u mee.

Bedrijfsevenement met exclusiviteit

Indien u bij Fort Voordorp een bedrijfsevenement organiseert, dan huurt u een gebouw exclusief. Dit betekent dat uw bedrijfsevenement het enige evenement is dat in dat gebouw plaats vindt. U hoeft de entree, garderobe, ontvangstruimte of toiletten dus niet te delen.

Daarnaast plannen wij maar één bedrijfsevenement per dag in het gebouw. U heeft dus alle tijd voor uw voorbereidingen en kunt achteraf ook in alle rust uw spullen weer inpakken.

Goed bereikbaar bedrijfsevenement met gratis parkeergelegenheid

Fort Voordorp is uitstekend bereikbaar voor bedrijfsevenementen. Liggend aan de A27 zit u in no-time op de snelweg richting Amsterdam, Den Haag, Arnhem of Amersfoort.
Op eigen terrein hebben wij gratis parkeergelegenheid voor ruim 400 auto’s.

Met de 5 voordelen van Fort Voordorp bent u verzekerd van een stijlvol bedrijfsevenement.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende rondleiding of offerte of maak alvast een virtuele tour