EvenementenlocatieBedrijfsevenementEvenement organiserenEvent managementRelatiedagPartnerdagFestival of congrestival op Fort VoordorpHappinez Festival
Vragen? Klik mail of
bel 030 - 273 53 54

Evenement Utrecht

U kunt bij Fort Voordorp terecht voor al uw zakelijke evenementen. Dankzij de pure focus op bedrijfsevenementen is onze locatie volledig aangepast aan de wensen van de meest voorkomende typen evenementen. Of u nu een evenementenlocatie zoekt voor een relatiedag, beurs, congres, diner of feest, u bent bij ons aan het juiste adres!

Fort Voordorp is geschikt voor evenementen van 80 tot 2.500 personen; wij denken graag met u mee over de invulling van uw dag!

Bereikbare evenementenlocatie bij Utrecht

Evenementenlocatie Fort Voordorp ligt centraal in Nederland, tussen Utrecht en De Bilt langs de A27. Een ideaal uitgangspunt voor gasten vanuit het hele land.
Indien gasten met het openbaar vervoer komen, kunnen wij u adviseren bij het eventueel inzetten van pendelbusjes tussen Fort Voordorp en Station Utrecht Overvecht.

Evenement organiseren

De organisatie van uw evenement kunt u grotendeels aan ons uitbesteden. Wij denken graag met u mee en ontzorgen waar mogelijk. Door de expertise van onze ervaren medewerkers realiseren wij samen met u een dag om nooit meer te vergeten.
Door de jarenlange samenwerking met onze vaste partners op het gebied van onder andere catering en techniek zijn wij in staat om ieder evenement vlekkeloos te laten verlopen.

Eventmanagement

Vanaf het eerste tot het laatste contact wordt u begeleidt door uw eigen accountmanager. Uw accountmanager is ervaringsdeskundig en adviseert over uw bijeenkomst op onze locatie. Op de dag zelf is uw evenement in handen van één van onze ervaren eventmanagers. Zij houden de hele dag contact met u en zorgen voor een soepel verloop en een geslaagd bedrijfsevenement. Daarnaast zal gedurende de dag ook uw accountmanager aanwezig zijn op de locatie.

Uitstraling van uw evenement

De evenementenlocatie is een belangrijk onderdeel van uw uitstraling tijdens bijvoorbeeld een relatiedag. Wij zijn ons daar erg van bewust. Daarom zijn wij in rustige tijden altijd bezig met verbeteringen en onderhoud van het fort.

Kom gerust langs en/of neem gerust contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u! Bellen kunt u op nummer 030 - 273 53 54

Met de 5 voordelen van Fort Voordorp bent u verzekerd van een stijlvol evenement.