fort-voordorp-evenementenlocatie-utrecht-ruimte-lunetten

Vacature Salesmanager

Fort Voordorp is een verdedigingswerk uit 1869 dat onderdeel is van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.  Afgelopen tijd is het fort, dat al was gerestaureerd, bijna geheel gerestyled.

Fort Voordorp is in gebruik als evenementenlocatie. Wij richten ons op de B2B markt, dit houdt in dat wij evenementen organiseren zoals personeelsfeesten, congressen, recepties, productpresentaties en kleinschalige beurzen met een capaciteit van 80 tot 2.500 personen. Bij ons staan kwaliteit en dienstverlening zeer hoog in het vaandel. Onze opdrachtgevers bestaan uit zowel bedrijven, overheden als evenementenbureaus.  Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega in de functie van:

 

SALESMANAGER m/v 38 uur

Wat ga je doen?

Als salesmanager werk je mee in het salesteam en geeft daar leiding aan. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en organisatie van alle evenementen.  Je gaat je bezig houden met het realiseren van omzetdoelstellingen door middel van sales en acquisitie op bestaande en nieuwe accounts. Hiervoor stel je zelf een plan op en implementeert dit in overleg met de directie. Wij geven je de vrijheid en gelegenheid om de afdeling verder te ontwikkelen.

 

Wie ben jij?

Je bent een ondernemende hands-on manager met een sterk gevoel voor commercie en ervaring als manager in de sales en bij voorkeur in de (B2B) evenementen.

 

Wij zoeken een sprankelende en enthousiaste Salesmanager met:

  • een afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur HHS)
  • relevante managementervaring in een soortgelijke functie
  • breed netwerk
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • communicatief sterk, zowel bij interne als externe uitingen
  • een commerciële en accurate instelling
  • een gastvrije, initiatiefrijke en stressbestendige werkhouding
  • hoge mate van flexibiliteit en klantgerichtheid
  • in bezit van rijbewijs B en bij voorkeur woonachtig in de regio Utrecht

 

Wij bieden

Een uitdagende functie om een van de mooiste locaties in Nederland nog beter op de kaart te zetten met een klein en leuk team.

 

Solliciteren?

Stuur je motivatiebrief met CV en pasfoto snel naar:

Fort Voordorp B.V.

T.a.v. Jantine van Denderen

E-mail: jantine@fortvoordorp.nl

Acquisitie op deze functie wordt niet op prijs gesteld