Duurzame evenementen

Duurzame evenementen

De aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, MVO, staat bij ons hoog op de agenda. Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor ons dat wij continu analyseren welke middelen wij kunnen inzetten. Duurzame evenementen aanbieden betekent dat je extra aandacht schenkt aan; duurzaam inkopen, eten en drinken, reiniging, afval en energieverbruik. Het heeft betrekking op vele facetten van onze bedrijfsvoering.

 

Wij hebben goud gescoord!

Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de locatie markt. Bedrijven die voldoen aan het keurmerk organiseren duurzame evenementen. Bij het organiseren zorgen zij ervoor dat er alles aan wordt gedaan om het milieu te sparen, met behoud van maximale gastvrijheid belevenis. Dit is een extra stap naast de huidige wet- en regelgeving op dit gebied.

 

Duurzame evenementen locatie

Wij hebben ons wederom succesvol ingespannen om te conformeren aan de voorwaarden die Green Key stelt. Met trots kunnen wij u vertellen dat wij hiervoor weer zijn geslaagd! Fort Voordorp is prachtig landelijk gelegen in het groen, bij Utrecht, in het midden van Nederland. Het Fort heeft 2 plenaire ruimtes en verschillende sub ruimtes waardoor het zeer flexibel in te zetten is. Daarnaast beschikken wij over 2 grote buiten terrassen ideaal in de zomer. Door de inzet van extra tenten zijn deze ook ‘weather proof’ het hele jaar door. Vanaf 80 tot 2500 personen kunnen wij ontvangen per dag. Ontdek hier de sfeerimpressie.

 

Ontdek het fort

U bent van harte welkom voor een bezoek zodat u de bijzondere sfeer van de evenementenlocatie Utrecht kunt ervaren. Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het ervaren team van accountmanager denkt graag met u mee om er een succesvolle dag van te maken!