Beurslocatie Utrecht

Ook voor de organisatie van een beurs bent u bij Fort Voordorp aan het juiste adres. De grote diversiteit aan verrassende ruimtes maakt van het Fort een unieke beurslocatie Utrecht. De totale oppervlakte van de ruimtes bedraagt 2.000 m2. Steeds vaker weten beursorganisatoren het fort te vinden vanwege de bijzondere setting. Al onze beursruimtes beschikken over daglicht. Uiteraard is het mogelijk het gehele fort exclusief voor uw beurs af te huren.

De twee terrassen buiten bieden een mooie gelegenheid om te genieten van de landelijke ligging. Door extra tenten te plaatsen op het buiten terrein krijgt u nog veel meer mogelijkheden.

Beurs organiseren

Uw evenement vraagt om de expertise van professionals met uitgebreide ervaring. Wij streven er naar om de volledige zorg voor uw beurs uit handen te nemen en samen met u een onvergetelijke beurs te realiseren. En dit alles op het hoogste serviceniveau. Op de uitvoerdag is één van onze eventmanagers uw vaste aanspreekpunt en uiteraard is ook uw accountmanager persoonlijk aanwezig. Ontdek deze unieke beurslocatie Utrecht, midden in Nederland. Door uw keuze voor de juiste locatie met een kwalitatief goede catering kunt u gegarandeerd terug kijken op een succesvolle beurs.

Beurslocatie Utrecht

Fort Voordorp is als beurslocatie uitstekend bereikbaar door de centrale ligging tussen Utrecht en De Bilt. Liggend aan de A27 zit u in no-time op de snelweg richting Amsterdam, Den Haag, Arnhem of Amersfoort. Op eigen terrein hebben wij gratis parkeergelegenheid voor ruim 400 auto’s.

Fort Voordorp ligt direct tegen Utrecht aan. Daarom zijn er diverse mogelijkheden voor openbaar vervoer of pendeldiensten van en naar nabij gelegen stations.

Met de 3 voordelen van Fort Voordorp bent u verzekerd van een stijlvol evenement.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende rondleiding of offerte.