Beurslocatie Utrecht

Ook voor de organisatie van een beurs bent u bij Fort Voordorp aan het juiste adres. De grote diversiteit aan verrassende ruimtes maakt van het Fort een unieke beurslocatie Utrecht. De totale oppervlakte van de ruimtes bedraagt 2.000 m2. Steeds vaker weten beursorganisatoren het fort vanwege de bijzondere setting te vinden. Al onze beursruimtes beschikken over daglicht. Uiteraard is het mogelijk het gehele fort exclusief voor uw beurs af te huren.

Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om tenten te plaatsen op het terrein zodat u heel flexibel met de ruimtes kan omgaan.

Beurs organiseren

Uw evenement vraagt om de expertise van professionals met uitgebreide ervaring. Wij streven er naar om u de volledige zorg voor uw beurs uit handen te nemen en samen met u een onvergetelijke beurs te realiseren, op het hoogste serviceniveau. Op de uitvoerdag is één van onze eventmanagers uw aanspreekpunt. Uiteraard is ook uw accountmanager persoonlijk aanwezig. Een unieke beurslocatie Utrecht, midden in Nederland.

Beurslocatie Utrecht

Fort Voordorp is als beurslocatie uitstekend bereikbaar door de centrale ligging tussen Utrecht en De Bilt. Liggend aan de A27 zit u in no-time op de snelweg richting Amsterdam, Den Haag, Arnhem of Amersfoort. Op eigen terrein hebben wij gratis parkeergelegenheid voor ruim 400 auto’s.

Fort Voordorp ligt direct tegen Utrecht aan. Daarom zijn er diverse mogelijkheden voor openbaar vervoer of pendeldiensten van en naar nabij gelegen stations.

Met de 3 voordelen van Fort Voordorp bent u verzekerd van een stijlvol evenement.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende rondleiding of offerte of maak alvast een virtuele tour.