Maak een virtuele tour Virtuele tour

S: Linie II

R & S: Linie I & II

De voormalige artillerieloods, daterend uit 1885, is in 2006 geheel verbouwd en omgedoopt tot Linie I & II.
De uitstraling van de Linie is modern en warm dankzij de oude houten constructie van Linie I met de moderne aanbouw Linie II.

De Linie is één van de meest verrassende ruimtes van het Fort; uniek door het bijzondere ontwerp van de glazen uitbouw in combinatie met de oorspronkelijke ruimte, die met behoud van historische elementen volledig is gemoderniseerd.

De Linie is te gebruiken voor allerlei bijeenkomsten, zoals congressen, productpresentaties, workshops, vergaderingen, beurzen en evenementen.
Daarnaast is het mogelijk om de Linie te combineren met andere ruimtes van het Fort, als ontvangst- / cateringruimte of ruimte voor parallelsessies.

De Linie is te splitsen in Linie I en Linie II, door middel van een flexibele geluidsdichte tussenwand. Op deze manier wordt er een aparte ontvangstruimte gecreëerd, direct naast de plenaire zaal.

S: Linie II

In 2006 is Linie II nieuw gebouwd als multifunctionele ruimte. Linie II heeft 2 glazen zijdes, zodat er veel licht invalt. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen de ruimte volledig te verduisteren.

Plan hier uw bezoek

Offerte aanvragen

Contact opnemen
Print info S: Linie II
Capaciteit
Uitgeserveerd diner: 200
Feest: 350
Theater: 300
Bekijk prijzen

Print specificaties

5 voordelen van Fort Voordorp

Vlakbij Vlakbij Midden-
Nederland

Uitstekend
bereikbaar

Volop gratis
parkeren
Veelzijdig Veelzijdig Monument
met moderne faciliteiten

Vele subruimten

Prachtig groen buitenterrein
Verassend Verzorgd Verrassend Verzorgd Beste kwaliteit
eten en drinken

Top service

Overal gratis
WIFI
Vakkundig Vakkundig Persoonlijke begeleiding

Zeer flexibel, ook
op de dag zelf

Geen verborgen kosten
Verantwoord Verantwoord Duurzame bedrijfsvoering

Gouden Greenkey certificaat

Renovatiefonds monument
"Een bijzondere plek (strak vormgegeven maar met warme uitstraling en mooie verlichting), prima parkeren, plezierige vergaderruimten, goede catering en de enorme servicegericht van iedereen die bij het Fort werkzaam is, maakt dat wij er zeker een volgen." Mw. M. van Oostrum - Nederlandse Cosmetica Vereniging - Meer referenties