Maak een virtuele tour Virtuele tour

M-P: Lunetten

M-P: Lunetten

Op de plek waar nu Lunetten staat was in het verleden een enorm verdedigingsduin, direct gelegen aan de gewelven. Omdat het dak van Lunetten bedekt is met grond en de bovenlaag met gras is het uitzicht vanuit de lucht precies zoals het er vroeger ook uit zag.

Lunetten is een multifunctionele ruimte met een industriële uitstraling en biedt gelegenheid aan congressen, productpresentaties, workshops, vergaderingen, beurzen en evenementen.

Door de flexibiliteit van de ruimte zijn er talloze mogelijkheden; Aan de terras kant kan de capaciteit kan worden verdubbeld door plaatsing van een professionele overkapping. De roldeuren aan de terraszijde zijn volledig van glas, zodat er veel daglicht binnen komt in Lunetten. Uiteraard is verduisteren mogelijk.

Aan de andere zijde kan dankzij de roldeuren de 7 meter hoge Galerij bij de ruimte worden betrokken. Door middel van geluidsdichte tussenwanden ontstaan er twee tot vier extra subruimtes.

Door de Galerij staat Lunetten in verbinding met de gewelven van het hoofdgebouw. Lunetten wordt vrijwel altijd in combinatie met deze gewelven (de Klop, de Gagel, Ruigenhoek, Blauwkapel en Voordorp) verhuurd.

 

Plan hier uw bezoek

Offerte aanvragen

Contact opnemen
Print info M-P: Lunetten
Capaciteit
Uitgeserveerd diner: 270
Feest: 1000
Theater: 550
Bekijk prijzen

Print specificaties

5 voordelen van Fort Voordorp

Vlakbij Vlakbij Midden-
Nederland

Uitstekend
bereikbaar

Volop gratis
parkeren
Veelzijdig Veelzijdig Monument
met moderne faciliteiten

Vele subruimten

Prachtig groen buitenterrein
Verassend Verzorgd Verrassend Verzorgd Beste kwaliteit
eten en drinken

Top service

Overal gratis
WIFI
Vakkundig Vakkundig Persoonlijke begeleiding

Zeer flexibel, ook
op de dag zelf

Geen verborgen kosten
Verantwoord Verantwoord Duurzame bedrijfsvoering

Gouden Greenkey certificaat

Renovatiefonds monument
"Maar wat een heerlijke dag heb ik gehad, nogmaals bedankt voor alles, ik heb met vele andere genoten." Anne Terwijn, Alliander IT Team Management Support Meer referenties