I: Honswijk

I - K: Vergaderlokalen

De ton-gewelven aan de voorzijde vormden het bomvrije wachthuis en werden gebruikt als slaapplaats voor de manschappen. Ze sliepen hier op britsen, soms ook op strozakken op de vloer. Voor het opbergen van persoonlijke bezittingen hadden ze één plankje aan de muur, waar de ijzeren pinnen in de muur nu nog aan herinneren.

De gewelven hebben een hoogte van 3 meter en veel lichtinval door grote ramen aan de voorzijde. Uiteraard kunnen de gewelven verduisterd worden. Hiervoor zijn op maat gemaakte luiken beschikbaar. Tijdens uw evenement zijn de gewelven te gebruiken als subruimtes, cateringruimtes of break-out sessies. Ieder gewelf heeft een eigen uitstraling, waardoor er verschillende sferen gecreëerd kunnen worden. 

I: Honswijk

Lokaal Honswijk was in het verleden het officiersvertrek en bood huisvesting aan 8 officieren, die hier tevens een afgescheiden zitverblijf hadden.
Honswijk wordt gebruikt als subruimte tijdens congressen.

Plan hier uw bezoek

Offerte aanvragen

Contact opnemen
Print info I: Honswijk
Capaciteit
Theater: 80
U-vorm: 24
Print specificaties

5 voordelen van Fort Voordorp

Vlakbij Vlakbij Midden-
Nederland

Uitstekend
bereikbaar

Volop gratis
parkeren
Veelzijdig Veelzijdig Monument
met moderne faciliteiten

Vele subruimten

Prachtig groen buitenterrein
Verassend Verzorgd Verrassend Verzorgd Beste kwaliteit
eten en drinken

Top service

Overal gratis
WIFI
Vakkundig Vakkundig Persoonlijke begeleiding

Zeer flexibel, ook
op de dag zelf

Geen verborgen kosten
Verantwoord Verantwoord Duurzame bedrijfsvoering

Gouden Greenkey certificaat

Renovatiefonds monument
"Fort Voordorp is een zeer verzorgde evenementenlocatie, met terras en eigen parkeerplaats. Fort Voordorp is in staat om alle zaken goed voor te bereiden, zodat de klant echt al ontzorgd wordt voordat het evenement begint, maar ook tijdens het evenement." Mw. R. Beijleveld - ICT Media - Meer referenties