Team Fort VoordorpBlog en nieuwsPartnersReferentiesHistorieWerken bijMVOBrochureHappinez Festival
Vragen? Klik mail of
bel 030 - 273 53 54

Werken bij

Fort Voordorp is van oorsprong een Fort uit 1869 dat onderdeel uitmaakt van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het Fort is gerestaureerd met behoud van haar authentieke elementen en geheel aangepast aan de wensen van deze tijd. Het wordt nu veelvuldig ingezet als een unieke evenementenlocatie. Wij organiseren events voor de B2B markt zoals personeelsfeeesten, congressen, recepties, productpresentaties en kleinschalige beurzen. Bij ons staan kwaliteit en dienstverlening zeer hoog in het vaandel. Onze opdrachtgevers bestaan uit zowel bedrijven, de overheid en evenementenbureaus. 

Ter vervanging binnen ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega in de functie van:

Accountmanager (binnendienst) fulltime m/v

 

Wat ga je doen?

Als accountmanager ben je het commerciële aanspreekpunt voor onze (potentiële) opdrachtgever(s) en bent verantwoordelijk voor de totale organisatie van onze evenementen. Vanaf het moment dat je de telefoon opneemt tot en met de voorbereidingen en uitvoer van het event en aftersales. Tijdens de uitvoer is de Eventmanager verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken, maar onderhoud je wel nauwe contacten met de opdrachtgever en ben je aanwezig. Je verzorgt evaluatietrajecten, lost eventuele disputen op en draagt zorg voor een correcte facturatie. Daarnaast onderhoud je het contact met bestaande relaties en bouwt deze verder uit. Je gaat werken in een klein en gemotiveerd team en waarbij eigen initiatieven op prijs worden gesteld.

Wij zoeken iemand met:

 • een afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur HHS)
 • minimaal 2 jaar relevante commerciële werkervaring binnen de evenementen- of hotelsector
 • uitstekende sales en communicatie vaardigheden
 • ervaring met plaatsen van berichten op Social Media
 • accurate instelling
 • representatief gekleed
 • enthousiast en initatiefrijk
 • een gastvrije en stressbestendige werkhouding
 • hoge mate van flexibiliteit en klantgerichtheid
 • teamplayer
 • bereidheid om ook op onregelmatige tijden te werken zowel in de avonden als in het weekend 

Wij bieden:

Een leuke uitdagende zelfstandige functie bij een van de meest unieke evenemtenlocaties van Nederland.  Waar jij kunt komen te werken in een klein en gemotiveerd team! Daarnaast bieden wij een marktconform salaris met goede secundaire voorwaarden.


Informatie en sollicitatie:

Als jij onze nieuwe accountmanager binnnendienst wilt worden kun je je motivatiebrief voorzien van CV en pasfoto voor 7 oktober 2017 ter attentie van Petri van Zijl: pvz@fortvoordorp.nl  

Of per post naar: Voordorpsedijk 28B, 3737 BK  Groenekan.