Team Fort VoordorpBlog en nieuwsPartnersReferentiesHistorieWerken bijMVOBrochureHappinez Festival
Vragen? Klik mail of
bel 030 - 273 53 54

Fort Voordorp Utrecht

Fort Voordorp is in alle opzichten uniek. Een historisch monument met moderne faciliteiten. Idyllisch gelegen op 3 hectare grond, omringd door 4,5 hectare water, aan de rand van Utrecht en de uitvalswegen. Het Fort werd tussen 1867 en 1871 aangelegd als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie ter bescherming van de spoorlijn Utrecht- Amersfoort.

In 1990 heeft de familie Van Denderen het Fort van de gemeente gekocht met het idee om deze bijzondere locatie in ere te herstellen en zoveel mogelijk mensen ervan te laten genieten. Om het Fort geschikt te maken voor evenementen was jarenlange renovatie noodzakelijk. De restauratie en renovatie heeft geleid tot een prachtige multifunctionele evenementenlocatie en is daarmee een perfecte basis voor evenementen van 80 tot 2.500 personen. Fort Voordorp wordt gerund door de tweede generatie familie Van Denderen. Een rijksmonument, waard om te ontdekken!

De Vijf Voordelen van evenementenlocatie Fort Voordorp

 

Vlakbij

Fort Voordorp kent een centrale ligging aan de rand van Utrecht aan de A27 en andere uitvalswegen. Dit samen met ruim 400 gratis parkeerplaatsen, maken het fort uitstekend bereikbaar met de auto. Daarnaast is Fort Voordorp per openbaar vervoer goed bereikbaar en kunnen we indien gewenst een pendelservice inzetten.

Veelzijdig

Fort Voordorp is een idyllisch gelegen monumentale locatie uit 1869 met alle moderne faciliteiten die nodig zijn voor een geslaagd evenement van 80 tot 2500 personen. De 18 ruimtes, verdeeld over 2 gebouwen, hebben elk hun eigen sfeer en zijn multifunctioneel, separaat of in combinatie in te zetten voor intieme diners, beurzen, congressen of feesten. Daarnaast beschikt Fort Voordorp over een prachtig groen buitenterrein met 2 terrassen.

Verrassend verzorgd

We maken het uw gasten graag zo aangenaam mogelijk. Daarom bieden we bijvoorbeeld gratis parkeerruimte, paraplu’s als het regent en goede WIFI. Daarnaast serveren we de drankjes standaard uit middels 'plateauservice' en werken we met koks van top niveau. Natuurlijk serveren we alleen het beste eten en drinken, zoals koffie van Smit & Dorlas, vers gebrande notenmix van C’est Bon en zorgvuldig uitgekozen wijnen van wijnhuis Baas.

Vakkundig

Het team van Fort Voordorp haalt alles uit de kast voor een succesvol evenement. Daarom heeft u één aanspreekpunt en is gedurende het hele event de eventmanager persoonlijk aanwezig. Hij neemt de organisatie uit handen en zorgt ervoor dat uw evenement geheel naar wens verloopt.
Daarnaast geldt bij ons: afspraak is afspraak. Dat betekent dat we het evenement organiseren zoals afgesproken en dat u achteraf en als u de factuur ontvangt niet voor verrassingen komt te staan, want bij ons geldt doorgaans: offerte is factuur!

Verantwoord

Fort Voordorp onderneemt maatschappelijk verantwoord en is een van Nederlands meest duurzame locaties. Door de samenwerking met voornamelijk lokale partners en de faciliteiten zo in te richten hebben we de hoogst haalbare certificering ontvangen van het duurzaamheidskeurmerk Green Key, zie ook www.greenkey.nl. Ook steken we veel energie in het renoveren en behouden van het waardevolle monument uit 1869. Standaard wordt 25% van de huuropbrengsten geïnvesteerd in onderhoud van de monumentale locatie.