FeestlocatiePersoneelsfeestBedrijfsfeestKerstborrel
Vragen? Klik mail of
bel 030 - 273 53 54

Personeelsfeest organiseren

Uw personeelsfeest op een bijzondere evenementenlocatie in Utrecht

Fort Voordorp is dé unieke locatie voor het organiseren van uw personeelsfeest. Met gratis parkeergelegenheid op eigen terrein, de unieke ligging; in het groen maar toch bij de stad, grote hoeveelheid verschillende ruimtes, buitenruimte, terras en vele mogelijkheden biedt deze bijzondere locatie een uitzonderlijke setting voor uw evenement. Ook is het mogelijk om workshops of activiteiten te organiseren. Deze kunnen wij voor u verzorgen of we kunnen met u meedenken over de invulling hiervan.

Organiseren van personeelsfeest ruim van tevoren plannen

Een personeelsfeest is nog altijd erg populair onder medewerkers. Het organiseren van een personeelsfeest is echter geen klusje die even gedaan wordt. Het voorbereiden ervan start al vaak maanden van tevoren en keuze van locatie en de onderdelen van het personeelsfeest moeten aansluiten bij interesse van uw personeelsleden.

Een personeelsfeest organiseren kan een jaarlijks terugkerend gebeuren zijn, maar juist in economisch lastige tijden blijkt het een belangrijk instrument om medewerkers te enthousiasmeren en te binden of om ze te bedanken voor hun extra inzet in een periode dat het misschien allemaal wat minder ging.

Ruime ervaring met personeelsfeesten

U bent van harte welkom op het fort om samen met ons van gedachten te wisselen en inspiratie op te doen. We denken met u mee over de invulling op het gebied van catering, entertainment, inrichting en techniek. Dit alles met als doel een mooi evenement neer te zetten waar uw gasten nog lang over napraten. U kunt bouwen op onze ruime ervaring met het organiseren van personeelsfeesten. Via onze virtuele tour kunt u online alvast een kijkje nemen in de verschillende zalen en terrassen van ons prachtige Fort Voordorp. Neem voor meer informatie contact met ons en maak een afspraak voor een bezichtigen en het doorspreken van de mogelijkheden of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!

Ligging, bereikbaarheid en parkeren van Fort Voordorp

De centrale ligging tussen Utrecht en De Bilt, naast diverse uitvalswegen en pal aan de A27, maakt het fort samen met ruim 400 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein uitstekend bereikbaar met de auto. Fort Voordorp ligt direct tegen Utrecht aan en dus zijn er diverse mogelijkheden voor openbaar vervoer of pendeldiensten van en naar nabij gelegen stations.

Fort Voordorp; een bijzonder Rijksmonument, met veel mogelijkheden voor personeelsfeesten, congressen en evenementen!