FeestlocatiePersoneelsfeestBedrijfsfeestKerstborrel
Vragen? Klik mail of
bel 030 - 273 53 54

Personeelsfeest

Uw personeelsfeest op een bijzondere evenementenlocatie in Utrecht

Fort Voordorp is dé unieke locatie voor uw personeelsfeest. Met gratis parkeergelegenheid op eigen terrein, de unieke ligging; in het groen maar toch bij de stad, grote hoeveelheid verschillende ruimtes, buitenruimte, terras en vele mogelijkheden biedt deze bijzondere locatie een uitzonderlijke setting voor uw evenement. Ook is het mogelijk om workshops of activiteiten te organiseren. Deze kunnen wij voor u verzorgen of we kunnen met u meedenken over de invulling hiervan.

Een personeelsfeest is nog altijd erg populair onder medewerkers. Daarnaast is het personeelsfeest ook in economisch lastige tijden een belangrijk instrument gebleken om medewerkers te enthousiasmeren en te binden, maar ook om ze te bedanken voor hun extra inzet in een periode dat het misschien allemaal wat minder ging.

U bent van harte welkom op het fort om samen met ons van gedachten te wisselen en inspiratie op te doen. We denken met u mee over de invulling op het gebied van catering, entertainment, inrichting en techniek. Dit alles met als doel een mooi evenement neer te zetten waar uw gasten nog lang over napraten. Via onze virtuele tour kunt u online alvast een kijkje nemen. Maar u kunt ook contact met ons opnemen voor een afspraak of offerte!

Ligging, bereikbaarheid en parkeren van Fort Voordorp


De centrale ligging tussen Utrecht en De Bilt, naast diverse uitvalswegen en pal aan de A27, maakt het fort samen met ruim 400 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein uitstekend bereikbaar met de auto. 
Fort Voordorp ligt direct tegen Utrecht aan en dus zijn er diverse mogelijkheden voor openbaar vervoer of pendeldiensten van en naar nabij gelegen stations.

Fort Voordorp; een bijzonder Rijksmonument, met veel mogelijkheden!