FeestlocatiePersoneelsfeestBedrijfsfeestKerstborrel
Vragen? Klik mail of
bel 030 - 273 53 54

Kerstborrel

Vergeet u de kerstborrel niet?

De zomervakantie staat voor de deur! Voor velen een tijd om wat gas terug te nemen, vrij te zijn en misschien wel op vakantie te gaan. Maar dit is tevens het moment om na te gaan denken over uw kerstbijeenkomst. 

Kerstborrel organiseren bij evenementenlocatie Fort Voordorp

Heeft u de organisatie al ter hand genomen en een datum geprikt om samen met uw medewerkers of relaties het jaar feestelijk af te sluiten? Bij Fort Voordorp bent u aan het juiste adres voor uw kerstborrel. Wij denken graag met u mee om van uw kerstborrel een succes te maken. Neem gerust contact met ons op voor een inspiratie-afspraak en we laten u de mooiste plekjes op het fort zien.

Onder het genot van een goede kop koffie brainstormen we samen hoe we uw wensen voor de kerstborrel kunnen vertalen naar een passend concept. Natuurlijk staat de gezelligheid bij de kerstborrel voorop, maar ook een inhoudelijke component mag niet vergeten worden. Wat heeft uw organisatie bereikt en wie verdient een extra pluim? Even samen stilstaan bij wat is geweest en daarna met elkaar vol goede moed op naar een ondernemend 2018!

Lees ook het Blog van Jantine over de kerstborrel zonder stress.

Ruimtes voor de kerstborrel

De gewelven van het Hoofdgebouw zijn bijzonder sfeervol en daardoor zeer geschikt voor uw kerstborrel. De combinatie van 4 gewelven is geschikt voor kerstborrel tot 250 gasten.

De gewelven van het Hoofdgebouw worden meestal samen met Lunetten verhuurd. Gezamenlijk zijn deze ruimtes geschikt voor een kerstborrel tot 1000 gasten! Er is dan één grote borrelruimte en in ieder geval 4 kleinere gewelven. 

Linie I en Linie II zijn samen geschikt voor kerstborrels tot 400 gasten. De Linie kan opgesplitst worden in 2 gedeeltes.

Indien u alleen Linie I gebruikt, heeft u een sfeervolle ruimte voor een kerstborrel tot 150 gasten.