FeestlocatiePersoneelsfeestBedrijfsfeestKerstborrel
Vragen? Klik mail of
bel 030 - 273 53 54

Feestlocatie

Dé feestlocatie voor bedrijfs- en personeelsfeesten in Utrecht - Fort Voordorp

Indien u op zoek bent naar een bijzondere feestlocatie voor uw personeels- of bedrijfsfeest centraal in Nederland, dan bent u bij Fort Voordorp aan het juiste adres!

Een geslaagd feest

U kunt de totale organisatie van uw bedrijfs- of personeelsfeest uit handen geven; van catering tot aan entertainment. Daarnaast denken wij graag met u mee over de inrichting, aankleding en het eventuele thema van uw feest. Voor een geslaagd feest moeten alle onderdelen naadloos bij elkaar aansluiten. 

Door onze expertise realiseren wij samen met u een feest om nooit meer te vergeten.

Drie feestlocaties op Fort Voordorp

Wij beschikken op deze locatie in het hartje van de provincie Utrecht over 3 verschillende feestruimtes.
Het Kruithuis is een knusse ruimte van het fort, geschikt voor kleine bedrijfs- en personeelsfeesten tot 70 personen. De ruimte bestaat uit een apart bar- en zitgedeelte.

De Linie is geschikt voor personeels- en bedrijfsfeesten tot 400 gasten. De Linie kan opgesplitst worden in 2 gedeeltes, zodat u een rustig gedeelte kunt inrichten voor de gasten die rustig met elkaar willen kletsen.

De gewelven van het Hoofdgebouw worden altijd samen met Lunetten verhuurd. Gezamenlijk zijn deze ruimtes geschikt voor een bedrijfs- of personeelsfeest tot 1.000 gasten! Er is dan één grote feestzaal en in ieder geval 4 kleinere feestgewelven.

Kijk bij de ruimtes naar indicatieprijzen.

Bereikbaarheid feestlocatie

Het Fort is, op nog geen 5 minuten rijden van Utrecht, gelegen naast de A27 en dichtbij diverse uitvalswegen. Verder is Fort Voordorp ook met het Openbaar Vervoer goed te bereiken. Vanaf de nabij gelegen NS-stations bestaat de mogelijkheid om een pendeldienst in te zetten. Op het terrein is gratis parkeergelegenheid voor ruim 400 auto’s.

Een bijzonder Rijksmonument, met veel mogelijkheden! Neem contact op voor een vrijblijvende rondleiding of een offerte. U kunt ook alvast een online een kijkje nemen met een virtuele tour.