EvenementenlocatieBedrijfsevenementEvenement organiserenEvent managementRelatiedagPartnerdagFestival of congrestival op Fort VoordorpHappinez Festival
Vragen? Klik mail of
bel 030 - 273 53 54

Relatiedag bij Fort Voordorp

Relatiedag betekent investeren in de toekomst

Uw relatiedag is een belangrijke evenement dat veelal jaarlijks terugkeert. Uw relaties verrassen met een leuke bijeenkomst. Vaak dient de relatiedag als dank voor de plezierige samenwerking in de afgelopen periode. Of om de goede relatie richting de toekomst te bestendigen.
Gewoon omdat u zuinig bent op uw relaties als opdrachtgevers en vaste leveranciers. Iets waar wij bij Fort Voordorp ook veel waarde aan hechten. Uw relaties staan bij ons op de eerste plaats deze dag. Samen maken wij er een onvergetelijke dag van.

Relatiedag organiseren

Indien u overweegt om een relatiedag te organiseren als onderdeel van uw relatiemarketing, dan denken wij graag met u mee. Wij helpen u met de organisatie van uw relatiedag.Van de culinaire omlijsting tot en met passend entertainment. Uw relatiedag is bij ons in goede handen.

Mogelijkheden relatiebijeenkomst Fort Voordorp

Bent u op zoek naar een unieke evenementenlocatie voor uw relatiedag? Of organiseert u een relatie evenement waarbij u gasten verwacht uit heel Nederland? Dan is ons fort aan de rand van Utrecht een goede keuze!
Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor uw relatiebijeenkomst. Van chique galadiner tot informele barbecue. Van plenaire presentatie tot interactieve workshop.

Maak alvast een virtuele rondleiding, of neem contact op voor een offerte of persoonlijk adviesgesprek.