EvenementenlocatieBedrijfsevenementEvenement organiserenEvent managementRelatiedagPartnerdagFestival of congrestival op Fort VoordorpHappinez Festival
Vragen? Klik mail of
bel 030 - 273 53 54

Partnerdag

Partnerdag is investeren in de toekomst

Uw partnerdag is een belangrijke evenement dat veelal jaarlijks terugkeert. Uw partners verrassen met een leuke bijeenkomst. Vaak dient de partnerdag als dank voor de plezierige samenwerking in de afgelopen periode. Of om de goede relatie richting de toekomst te bestendigen.
Gewoon omdat u zuinig bent op uw partners als opdrachtgevers en vaste leveranciers. Iets waar wij bij Fort Voordorp ook veel waarde aan hechten. Uw partners staan bij ons op de eerste plaats deze dag. Samen maken wij er een onvergetelijke dag van.

Partnerdag organiseren

Indien u overweegt om een partnerdag te organiseren als onderdeel van uw relatiemarketing, dan denken wij graag met u mee. Wij helpen u met de organisatie van uw partnerdag de culinaire omlijsting tot en met passend entertainment. Uw partnerdag is bij ons in goede handen.

Mogelijkheden partnerdag Fort Voordorp

Bent u op zoek naar een unieke evenementenlocatie voor uw partnerdag? Of organiseert u een partnerevenement waarbij u gasten verwacht uit heel Nederland? Dan is ons fort aan de rand van Utrecht een goede keuze!
Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor uw partnerbijeenkomst. Van chique galadiner tot informele barbecue. Van plenaire presentatie tot interactieve workshop.

Maak alvast een virtuele rondleiding, of neem contact op voor een offerte of persoonlijk adviesgesprek.