EvenementenlocatieBedrijfsevenementEvenement organiserenEvent managementRelatiedagPartnerdagFestival of congrestival op Fort VoordorpHappinez Festival
Vragen? Klik mail of
bel 030 - 273 53 54

Event management

Event management is een vak apart. Wellicht bent u event manager, secretaresse of zit u in de organisatie voor een personeelsfeest. Dan heeft u waarschijnlijk de verantwoordelijkheid om regelmatig grote en kleine evenementen te organiseren voor uw organisatie. Dan heeft u met Fort Voordorp een van de meest unieke evenementenlocaties van Nederland te pakken.

Ervaringsdeskundigen die u graag adviseren 

U bent zelf natuurlijk expert als het gaat om het kennen van uw doelgroep en de inhoudelijke wensen. Maar daarnaast adviseren wij u graag als ervaringsdeskundigen van het fort. Event management zit in onze genen. Wij kennen de mogelijkheden van het fort en adviseren u graag wat betreft het tijdspad, het eten en drinken, activiteiten, inrichting en entertainment.

Fort Voordorp: eventmanagement pur sang

Niet alleen de accountmanagers zijn bedreven in event management, maar ook onze eventmanagers. Zij staan tijdens uw evenement de hele dag voor uw klaar. Zodra u als organisatie binnen komt, wordt u opgevangen door uw event- en uw accountmanager. De accountmanager heeft de eventmanager volledig op de hoogte gesteld van uw wensen. En de event manager zorgt ervoor dat wij de gemaakte afspraken ook tijdens uw evenement na komen.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek, met één van onze accountmanagers onder het genot van een kop koffie. Of bekijk online alvast ons mooie fort, om de juiste ruimte uit te zoeken voor uw evenement.