EvenementenlocatieBedrijfsevenementEvenement organiserenEvent managementRelatiedagPartnerdagFestival of congrestival op Fort VoordorpHappinez Festival
Vragen? Klik mail of
bel 030 - 273 53 54

Evenementenlocatie Utrecht

Fort Voordorp; dé evenementenlocatie in Utrecht

Op zoek naar een unieke evenementenlocatie voor uw congres, seminar, bedrijfsfeest of beurs in Midden Nederland? Dan bent u bij Fort Voordorp in Groenekan, onder rook van Utrecht, aan het juiste adres! De combinatie van historische en moderne elementen maakt deze voormalige militaire vesting tot een inspirerend decor voor allerhande zakelijke bijeenkomsten.

Evenementenlocatie voor grote groepen

De multifunctioneel inzetbare ruimtes en grote hoeveelheid subzalen zijn een perfecte basis voor alle evenementen van 80 tot 2.500 personen. Zo wordt evenementenlocatie Utrecht bijvoorbeeld gebruikt voor:

 • bedrijfsfeesten
 • personeelsfeesten
 • congressen
 • diners
 • productlanceringen
 • relatiebijeenkomsten
 • vergaderen in het groen
 • modeshows
 • kleinschalige beurzen 
 • wijnproeverijen
 • afscheidsrecepties
 • jubilea

Evenementenorganisatie

Iedere ruimte heeft haar eigen exclusieve terras. 
U kunt de totale organisatie van uw evenement uit handen geven, van catering tot aan entertainment. Door de expertise van onze ervaren medewerkers realiseren wij samen met u een dag om nooit meer te vergeten bij Fort Voordorp evenmentenlocatie te Utrecht. 


Duurzame evenementenlocatie

Fort Voordorp organiseert evenementen volgens de wensen en eisen van deze tijd, zo is er bijvoorbeeld in het gehele fort gratis WiFi. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Aandacht voor omgeving en milieu is een vanzelfsprekendheid. Wij zijn dan ook gecertificeerd met een gouden Green Key, iets waar wij heel trots op zijn. Zo hebben we Fort Voordorp tot één van de meest duurzame evenementenlocaties in Utrecht gemaakt.

De cateraars gebruiken eerlijke producten en spelen met veel creativiteit in op de trends van dit moment. 
Door het optimale serviceniveau, de centrale ligging, inspirerende omgeving en uitgebreide mogelijkheden van evenementenlocatie Utrecht vindt u bij Fort Voordorp alle ingrediënten die uw evenement tot een ongeëvenaard succes maken!

Evenementenlocatie Utrecht is centraal gelegen

Het Fort is, op nog geen 5 minuten rijden van Utrecht, gelegen naast de A27 en dichtbij diverse uitvalswegen. Verder is Fort Voordorp ook met het Openbaar Vervoer goed te bereiken. Vanaf het nabij gelegen Centraal station Utrecht bestaat de mogelijkheid om een pendeldienst in te zetten. 
Op het terrein is gratis parkeergelegenheid ruim 400 auto’s.

Een bijzonder Rijksmonument, waard om te ontdekken en een bijzondere plek voor het organiseren van een zakelijk evenement! 
Nieuwsgierig geworden? U kunt nu al vast een kijkje nemen middels de virtuele rondleiding van de evenementenlocatie Utrecht. Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding, neem dan svp contact met ons op.