EvenementenlocatieBedrijfsevenementEvenement organiserenEvent managementRelatiedagPartnerdagFestival of congrestival op Fort VoordorpHappinez Festival
Vragen? Klik mail of
bel 030 - 273 53 54

Evenement organiseren Utrecht - Fort Voordorp

U wilt een evenement organiseren in het midden van Nederland? Vlakbij bij de stad Utrecht, maar ook goed bereikbaar via de snelweg en gelegen in de natuur? Fort Voordorp faciliteert graag door middel van een prachtige evenementenlocatie.

Doelstelling van het te organiseren evenement

U heeft natuurlijk al nagedacht over het doel van het evenement dat u gaat organiseren. Dit is uw uitgangspunt. En alle onderdelen in het programma moeten deze doelstelling ondersteunen.

Evenement en organisatie

Bij het organiseren van een evenement komen veel verschillende zaken aan de orde.Van kwalitatief hoogstaande catering tot de juiste audiovisuele middelen en van fraaie inrichting tot vakkundige bediening. Een goede fotograaf, eenvoudige registratie en een bewaakte garderobe, zijn bij ons in huis te regelen.

Fort Voordorp organiseert met u mee

U mag van ons het specialisme verwachten om u te helpen met het organiseren van uw evenement. Waar mogelijk proberen wij de organisatie van uw evenement uit handen te nemen, zodat u ontzorgd wordt.

Wij kunnen ook pendelbusjes verzorgen naar het dichtstbijzijnde station, zodat uw gasten nóg gemakkelijk met het openbaar vervoer kunnen komen.
Wij hebben betrouwbare partners gekozen om de organisatie van uw evenement eenvoudig tot een succes te maken.

Om er voor te zorgen dat het evenement dat u organiseert volledig aan uw wensen voldoet, is het belangrijk om een budget te bepalen. Zo kunnen wij goed met u meedenken en -organiseren. Bij ons zijn er geen verborgen kosten achteraf!

Heeft u hulp nodig bij het evenement organiseren? Neemt u dan gerust contact met ons op voor advies of een persoonlijk gesprek. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.