CongreslocatieCongres organiserenSeminarProductpresentatieSymposium
Vragen? Klik mail of
bel 030 - 273 53 54

Symposium

Symposium: kennis delen en informatie overdragen

Een symposium wordt vaak gebruikt om kennis en informatie over te dragen. Natuurlijk wilt u voor uw symposium een unieke locatie hebben. Het is zo dat indien u een bijzondere locatie boekt voor uw symposium dit ook beter wordt onthouden door uw gasten. Deze locatie vindt u absoluut bij Fort Voordorp. Tijdens uw symposium nemen wij u de logistiek omtrent locatie, registratie, hotels, techniek, inrichting en fotografie graag uit handen.

Alle ruimtes in het fort hebben natuurlijke lichtinval en zijn flexibel in te richten. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn omtrent uw symposium op onze unieke en veelzijdige locatie.

Symposium organiseren

Uw symposium vraagt naar de expertise van professionals met uitgebreide ervaring. Wij streven ernaar om u de volledige zorg voor uw symposium uit handen te nemen en samen met u een onvergetelijk symposium te realiseren, op het hoogste serviceniveau. Op de uitvoerdag is één van onze eventmanagers uw aanspreekpunt. Uiteraard is ook uw accountmanager persoonlijk aanwezig.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw symposium neem dan een kijkje in onze virtuele rondleiding.
Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zakelijk symposium Utrecht

De centrale ligging tussen Utrecht en De Bilt, naast diverse uitvalswegen en pal aan de A27, maakt het fort uitstekend bereikbaar met de auto. Er zijn ruim 400 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.
Fort Voordorp ligt direct tegen Utrecht aan en dus zijn er diverse mogelijkheden voor openbaar vervoer of pendeldiensten van en naar nabij gelegen stations.