CongreslocatieCongres organiserenSeminarProductpresentatieSymposium
Vragen? Klik mail of
bel 030 - 273 53 54

Seminar

Seminar om kennis tedelen en informatie over te dragen

Via (social) media vindt veel communicatie plaats. Toch blijft het nodig om nieuwe ontwikkelingen en kennis ’live’ te delen en over te dragen. Of zijn er onderwerpen die verdieping behoeven. Hierbij kunt u een seminar goed inzetten als marketingtool. Voor dit seminar heeft u natuurlijk ook een inspirerende locatie nodig. Deze vindt u absoluut bij Fort Voordorp. Tijdens uw seminar nemen wij u de logistiek omtrent locatie, registratie, hotels, techniek, inrichting en fotografie graag uit handen.
Alle ruimtes in het fort hebben natuurlijke lichtinval en zijn flexibel in te richten. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn omtrent uw seminar op onze unieke en veelzijdige evenementenlocatie.

Seminar organiseren

Uw seminar vraagt naar de expertise van professionals met uitgebreide ervaring. Wij streven ernaar om u de volledige zorg voor uw seminar uit handen te nemen en samen met u een onvergetelijk seminar te realiseren, op het hoogste serviceniveau. Op de uitvoerdag is 1 van onze eventmanagers uw aanspreekpunt. Uiteraard is ook uw accountmanager persoonlijk aanwezig.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw seminar neem dan een kijkje in onze virtuele rondleiding.

Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zakelijke evenementenlocatie Utrecht

De centrale ligging tussen Utrecht en De Bilt, naast diverse uitvalswegen en pal aan de A27, maakt het fort uitstekend bereikbaar met de auto. Er zijn ruim 400 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.

Fort Voordorp ligt direct tegen Utrecht aan en dus zijn er diverse mogelijkheden voor openbaar vervoer of pendeldiensten van en naar nabij gelegen stations.