CongreslocatieCongres organiserenSeminarProductpresentatieSymposium
Vragen? Klik mail of
bel 030 - 273 53 54

Congreslocatie Utrecht

Dé congreslocatie van Utrecht heet Fort Voordorp!

Onder de rook van Utrecht ligt het schitterend gerestaureerde Fort Voordorp. Als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie is het fort, met haar combinatie van historische en moderne elementen, een unieke congreslocatie.

Unieke congreslocatie 

De bijzondere ruimtes van het fort hebben ieder hun eigen sfeer. Hierdoor zijn ze onder andere bruikbaar als stijlvolle zakelijke congresruimte of worden ze ingezet tijdens productlanceringen. De gewelven aan de voorzijde van het fort doen vaak dienst als subsessieruimtes of workshopruimtes.

Congres organiseren 

Door de uitstekende service, centrale ligging in Utrecht, inspirerende omgeving en uitgebreide mogelijkheden vindt u bij Fort Voordorp alle ingrediënten die uw congres tot een ongeëvenaard succes maken!
U kunt de totale organisatie van uw congres uit handen geven, van catering tot aan entertainment. Door de expertise van onze ervaren medewerkers realiseren wij samen met u een dag om nooit meer te vergeten.


Congreslocatie en duurzaamheid

Fort Voordorp organiseert congressen volgens de wensen en eisen van deze tijd, zo is er bijvoorbeeld in het gehele fort gratis WiFi. Aandacht voor omgeving en milieu is een vanzelfsprekendheid. Wij zijn dan ook gecertificeerd met een Gouden Greenkey, iets waar wij heel trots op zijn. De cateraars gebruiken eerlijke producten en spelen met veel creativiteit in op de trends van dit moment. 
Door het optimale serviceniveau, de centrale ligging, inspirerende omgeving en uitgebreide mogelijkheden vindt u bij congreslocatie Fort Voordorp alle ingrediënten die uw evenement tot een ongeëvenaard succes maken!


Congreslocatie Utrecht goed bereikbaar 

Het is belangrijk dat een congreslocatie centraal ligt en goed bereikbaar is met de auto en openbaar vervoer. Het fort is op nog geen 3 minuten rijden van Utrecht, gelegen naast de A27 en dichtbij uitvalswegen richting Amsterdam, Amersfoort, Arnhem, Den Haag en Breda.Op het terrein is gratis parkeergelegenheid voor ruim 400 auto’s.

Verder is Fort Voordorp ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. Vanaf de nabij gelegen NS-stations kunnen wij een pendeldienst inzetten. 

Een bijzonder Rijksmonument, waard om te ontdekken!
 Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende rondleiding of een offerte