CongreslocatieCongres organiserenSeminarProductpresentatieSymposium
Vragen? Klik mail of
bel 030 - 273 53 54

Congres organiseren

Congres organiseren op congreslocatie Fort Voordorp 

U gaat een seminar, symposium of congres organiseren? Het bedenken en realiseren hiervan kost veel tijd en is een vak apart. Dit begint bij het maken van het programma tot het uitnodigen van sprekers en het registreren van deelnemers voor het congres.

Afstemmen van gebruik van de ruimtes, catering, techniek u heeft genoeg aan uw hoofd tijdens de organisatie van een congres. De medewerkers van Fort Voordorp hebben jarenlange ervaring en halen alles naar boven om uw congres tot een succes te maken.

Congres organisatie

Een congres organiseren vraagt om een eigen aanpak, een zorgvuldige planning, de juiste congreslocatie en een perfecte geplande congres organisatie. Deze moet passen bij u, uw organisatie, uw doelgroep en de doelstelling van uw organisatie. 

Congres organiseren op Fort Voordorp

Fort Voordorp helpt u graag bij de logistiek die komt kijken bij het organiseren van uw congres. Als geen ander weten we wat de mogelijkheden en onmogelijkheden van onze congreslocatie Fort Voordorp zijn. Onze ervaren medewerkers realiseren samen met u een onvergetelijk evenement op het hoogste serviceniveau.
Evenementen faciliteren is ons vak en dat doen we al jaren met heel veel plezier!

U bent van harte welkom voor een bezoek zodat u de bijzondere sfeer van de congreslocatie kunt ervaren. Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Tot snel in Groenekan!