CongreslocatieCongres organiserenSeminarProductpresentatieSymposium
Vragen? Klik mail of
bel 030 - 273 53 54

Congres Utrecht

Congres op Fort Voordorp

Fort Voordorp biedt een unieke congreslocatie in Midden-Nederland. De congreslocatie is geschikt voor ieder type congres. Van congres of symposium tot productlancering, seminar of bedrijfsevenement.

Bijzondere congreslocatie Midden-Nederland

De bijzondere historische congreslocatie is dicht bij Utrecht en ook nog in het groen gelegen. Naast de bijzondere ligging, is het ook nog een uniek stuk Werelderfgoed. Fort Voordorp behoort tot een van de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.
De tongewelven van het oorspronkelijke fort en de overige ruimtes zijn multifunctioneel en worden vaak gebruikt als breakout ruimte of workshops tijdens een congres.

Daarachter biedt een ruime plenaire ruimte plaats aan 600 personen tijdens een plenaire bijeenkomst. Het bijzondere van het fort is dat je 3 eigen toegangen hebt en zodoende altijd je eigen stukje fort bezit tijdens het congres.

De Linie kan opgesplitst worden in 2 gedeeltes. Een congres in de Linie kan vanaf € 60,- per persoon.

De gewelven van het Hoofdgebouw worden altijd samen met Lunetten verhuurd. Een congres in het Hoofdgebouw en Lunetten kan vanaf € 63,- per persoon.

Congres 

Organiseert u een congres, seminar, symposium, productpresentatie of conferentie? Met of zonder parallelsessies? Of heeft u bijvoorbeeld ook nog een informatiemarkt tijdens uw seminar. Bij Fort Voordorp komt uw zakelijke congres volledig tot zijn recht.

Door de flexibiliteit en de grootte van de diverse ruimtes en de gewelven aan de voorzijde van het fort beschikken wij als locatie over 15 (sub)ruimtes, variërend in grootte van 80 tot 1.500 personen.

Congres organiseren

Naast een prachtige authentieke congreslocatie met een zeer gunstige ligging in Midden-Nederland, bieden wij u ook alle handvatten om een congres succesvol te organiseren. De diverse ruimtes lenen zich voor wisselende settings. U kunt gebruik maken van onze audiovisuele faciliteiten en wij kunnen de catering voor u regelen.

Omdat wij als gerenommeerde congreslocatie werken met betrouwbare partners en ook altijd letten op de kwaliteit die wordt geleverd, is bijna alles mogelijk. Wij stemmen graag samen met u af wat uw wensen zijn. Op de pagina congres organiseren vindt u alle informatie over de mogelijkheden bij het organiseren van een congres. 

Uw congres: goed bereikbaar en gratis parkeergelegenheid

Fort Voordorp is uitstekend bereikbaar voor evenementen. Liggend aan de A27 zit u in no-time op de snelweg richting Amsterdam, Den Haag, Arnhem of Amersfoort.
Op eigen terrein hebben wij gratis parkeergelegenheid voor ruim 400 auto’s.

Met de 5 voordelen van Fort Voordorp bent u verzekerd van een stijlvol evenement.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende rondleiding of offerte of maak alvast een virtuele tour.