De Tafel van Utrecht

13 juli 2017

De Utrechtste regio staat volgens de Europese Commissie (EC) opnieuw in de absolute top van de meest concurrerende regio's in Europa. De provincie staat op de gedeelde tweede plaats, na Londen. Reden om samen met een aantal afgevaardigden uit de regio Utrecht aan tafel te schuiven. Fort Voordorp was erbij. Klik op de link naar het artikel (vanaf pagina 26) in Meetings.


Terug

Lees ook eens:
Tips om een evenement WKR-proof te maken 01 mei 2015

Een zakelijk evenement dat mag volgens de Belastingdienst is vaak geen feestje. Maar bij Fort Voordorp wel. Wij vertellen je hoe je dat doet.

Lees meer

Fort Voordorp verduurzaamt verder 28 mei 2015

Als gouden Green Key locatie nemen we voortdurend maatregelen om onze bedrijfsvoering verder te verduurzamen. Vanaf nu serveren we ons eigen water.

Lees meer

Zomerbarbecue voor bedrijven 01 juni 2015

Sluit een bedrijfsuitje of heidag met het bedrijf af met een zomerse barbecue op Fort Voordorp in Utrecht. Met collega’s, zakenrelaties of het team.

Lees meer

"Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de meer dan prettige samenwerking. Het was soms hectisch, maar mede dankzij jullie is Fiat RELOADED een succes geworden. Nogmaals ontzettend bedankt" Dhr. R. Nye - NYE Communicatie in opdracht van Fiat - Meer referenties