Evenementenlocatie Fort Voordorp presenteert nieuwe brochure

20 oktober 2015

Vol trots presenteren wij onze nieuwe brochure! Met deze brochure laten we u zien welke mogelijkheden Fort Voordorp biedt. U bent van harte welkom voor een rondleiding, maar bij gebrek aan tijd komen we graag bij u langs. Bel ons voor een afspraak op telefoonnummer 030 - 273 53 54. Tot ziens op Fort Voordorp!


Terug

Lees ook eens:
Niet elk congres is een succes… 30 september 2014

Een congres of evenement is pas echt een succes als het van begin tot het einde de verwachtingen van gasten overtreft. En de unieke locatie van Fort Voordorp doet de rest!

Lees meer

Iedereen wacht op de Tour 17 december 2014

Over 6 maanden gaat de Tour in Utrecht van start. Fort Voordorp is lid van het Business Peloton Utrecht en klaar voor alle Tour-pret.

Lees meer

Jantine in het AD 23 augustus 2014

In het katern 'In de spiegel' van het Algemeen Dagblad van zaterdag 23 augustus 2014 vertelt Jantine van Denderen over haar rol in het familiebedrijf; evenementenlocatie Fort Voordorp.

Lees meer

"Nogmaals bedankt voor de geweldige dag afgelopen donderdag. Naar ons idee is alles zeer goed verlopen en heeft de eventmanager (en uiteraard de rest van het personeel) er alles gedaan om het ons en dus onze opdrachtgever naar de zin te maken." Mw. M. van der Land - Zij & Blij Creatieve Communicatie - Meer referenties