Zomerbarbecue voor bedrijven

01 juni 2015

Zomers heb ik geen horloge nodig. Als ik buiten ben in het weekend ruik ik het als het 6 uur is; de barbecue gaat dan overal aan. Buiten eten met vrienden, familie of het eigen gezin is typisch iets voor de zomer. We genieten dan van het mooie weer, het lekkere eten en de vrije tijd. Terwijl een zomerbarbecue echt niet alleen voor het weekend is, tegenwoordig wordt het ook steeds vaker aangevraagd door bedrijven die een teamuitje ontspannen willen afsluiten. En geef ze eens ongelijk!

Teamuitje zonder gedoe

Wanneer een teamuitje of netwerkbijeenkomst ook plaatsvindt, iedereen probeert het steeds weer origineler in te vullen. We willen immers niet dat anderen denken dat we ons er gemakkelijk vanaf maken, niet creatief zijn of het niet de moeite waard vinden. Maar waarom is al dat gedoe en geregel voor een teamuitje nodig terwijl we in het weekend ook gewoon genieten van een heerlijke barbecue buiten?

Alle ingrediënten voor een zakelijke barbecue

Met goed eten, fijn gezelschap en een mooi glas wijn als bepalende ingrediënten verzorgen wij zakelijke zomerse barbecues op Fort Voordorp[JvB1] . De omgeving waar het heerlijk toeven is maakt het geheel af. Want ook als de zon nog te warm is, zorgen de grote bomen rond het fort voor heerlijk schaduwrijke plekken. Teams, netwerkgroepen of bedrijven die met hun zakenrelaties bij ons aanschuiven. Zonder teveel gedoe voor henzelf. En elke keer als ik zo’n groep zie genieten van de rust, het eten en het gezelschap, dan begrijp ik dat volkomen. Want waar kun je beter zijn met je zakelijke relaties op een mooie zomerdag?

Topservice en gegrild eten

Natuurlijk is het voor ons achter de schermen druk, maar dat vinden we alleen maar leuk. Dat is immers wat we graag doen. Onze gasten een topservice bieden met lekker gegrild eten van de barbecue en ze laten genieten van deze mooie locatie. En dat gaan we dit jaar ook weer doen. Met de zomerbarbecue voor bedrijven (of teams, netwerkgroepen of zakenrelaties). Als afsluiter van een mooie dag op onze locatie of elders, net wat u wilt.

Veel, heel veel zomerse barbecues op Fort Voordorp

Stel je eens voor dat we dit jaar weer veel zomerse barbecues op Fort Voordorp mogen organiseren voor onze gasten. Lijkt me heerlijk, dan hoef ik de hele zomer geen horloge meer om ;-).

Bij fort Voordorp heb je al een heerlijk verzorgde BBQ op je eigen terras vanaf € 49,00 per persoon.

 

Jantine van Denderen


Terug

Lees ook eens:
Drie dagen Happinez Festival 18 september 2013

Happinez kijkt terug op drie prachtige festivaldagen waar in een geweldige sfeer een enorme diversiteit aan inzichten is gedeeld.

Lees meer

Jantine van Denderen over 'ervaring' als marketingstrategie 06 juni 2013

Lees hier het interview dat Jantine gaf over haar ervaring als de marketingstrategie van congres- en evenementenlocatie Fort Voordorp.

Lees meer

Herbestemming van het culturele erfgoed Fort Voordorp 01 juli 2015

Van een fort uit de Hollandse Waterlinie tot een unieke evenementenlocatie in Utrecht. Een mooi voorbeeld van de herbestemming van cultureel erfgoed.

Lees meer

"Wat hebben we een fantastisch festival gehad op jullie prachtige eiland. Echt zo bijzonder hoe alles klopte. Maar het belangrijkste bij een dergelijk evenement is toch de mensen die het doen. Heel erg bedankt voor de samenwerking!" Mw. H. Willekens - Happinez - Meer referenties