Iedereen wacht op de Tour

17 december 2014

Wie er nog niet mee bezig was, kan er niet meer omheen. Utrecht staat meer en meer in het teken van de tour en het Business Peloton Utrecht (BPU) is klaar voor een jaar lang activiteiten rondom de Tour. Het is de bedoeling van de start een ongekend succes te maken. Zowel het publiek als het bedrijfsleven zullen optimaal genieten van dit grootste wielerevenement ter wereld. Evenementenlocatie Fort Voordorp is lid van het BPU en gelegen op loopafstand van de doorkomst op de 2e dag. Ideaal dus om uw relatie-evenement of after-party op het fort te organiseren. 

Bel ons voor een afspraak en we maken er samen iets moois van! 


Terug

Lees ook eens:
Jantine van Denderen over 'ervaring' als marketingstrategie 06 juni 2013

Lees hier het interview dat Jantine gaf over haar ervaring als de marketingstrategie van congres- en evenementenlocatie Fort Voordorp.

Lees meer

De Tafel van Utrecht 13 juli 2017

De Utrechtste regio staat volgens de Europese Commissie (EC) opnieuw in de absolute top van de meest concurrerende regio's in Europa. De provincie staat op de gedeelde tweede plaats, na Londen. Reden om samen met een aantal afgevaardigden uit de regio Utrecht aan tafel te schuiven. Fort Voordorp was erbij. 

Lees meer

Fort Voordorp in Trendmagazine 2012 29 oktober 2012

Evenementenlocatie Fort Voordorp in het Trendmagazine!

Lees meer

"De CaseWare Open was een succes. Onze relaties waren erg te spreken over de bereikbaarheid, ambiance en de verzorging van A tot Z. De vraag is daarom niet of, maar wanneer we weer terugkomen." Dhr. B. Zandstra - CaseWare - Meer referenties