Wat kost een evenement organiseren?

10 oktober 2014

In de afgelopen jaren hebben de meeste bedrijven de broekriem moeten aanhalen. En wie dan een evenement organiseerde voor relaties, om een nieuw product te lanceren of voor een bedrijfsfeest, vroeg mij steevast ‘Wat kost dat evenement?’. Heel logisch en terecht, maar ook lastig. Want elk evenement is maatwerk en dus heeft elk evenement een ander prijskaartje.

Even een evenement organiseren, een makkie toch…?

Stel dat het evenement door iemand uit het bedrijf geregeld wordt, zeg de office manager. Zij heeft een drukke baan want ze doet al alles voor iedereen. Daar komt dan nu even dit evenement bij. Ze regelt de catering, de muziek, uitnodigingen en het verwerken van de aanmeldingen (want je moet toch weten hoeveel hapjes en drankjes nodig zijn), de ontvangst en nog veel meer... En dan moet natuurlijk de volgende ochtend het bedrijf weer fris en fruitig zijn zodat iedereen gewoon verder kan. Iedereen, behalve de office manager want zij stond tot ’s nachts op te ruimen.  

Is een voordelig evenement echt de moeite waard?

Veel bedrijfsevenementen worden zo georganiseerd. De indruk die hiermee wordt achtergelaten bij zakenrelaties en prospects, is niet bijzonder. Het evenement was als zoveel anderen. Terwijl het wel zo’n druk op de eigen organisatie heeft gelegd dat ander werk is blijven liggen. Reken die kosten eens door en vraag je dan af of het gewenste resultaat niet wat magertjes is… Was het zelf organiseren van een evenement dan wel zo’n voordelige keuze?

Professionele evenementen goed geregeld vlakbij Utrecht

Een evenement dat professioneel wordt georganiseerd, soepel verloopt en op een schitterende locatie plaatsvindt, laat een goede indruk na. Één die onthouden wordt en waar je als ondernemer trots op kunt zijn. Dat soort evenementen organiseren wij vanuit Fort Voordorp, vlakbij Utrecht.

Service en kwaliteit gegarandeerd

Betrouwbaarheid en kwaliteit klinken afgezaagd totdat het ontbreekt. Uit ervaring weet ik dat als geen ander. En dus werken wij samen met partners waar we al jaren op kunnen vertrouwen. Voor de catering, de audiovisuele ondersteuning, onze eigen koffieleverancier en natuurlijk onze medewerkers. Samen bieden wij de service en kwaliteit die ik wil leveren aan mijn opdrachtgevers en hun gasten.

Wat een evenement kost? Ik zet het voor je op papier!

Maar goed, wat kost dan een evenement? De vraag is dus eigenlijk: wat kost het als je het niet goed regelt? Bespaar je dat gedoe en kom eens een kop koffie met ons drinken in ons mooie fort vlakbij Utrecht. Dan kan ik je laten zien hoe het ook kan gaan. En als je wilt, zet ik voor jou op papier wat een evenement kost. Beloofd!

 

Jantine van Denderen


Terug

Lees ook eens:
Geslaagde Eventbranche Borrel 17 september 2013

Fort Voordorp kijkt terug op een geslaagde Eventbranche borrel.

Lees meer

Google Glass Event 16 september 2013

Het Centrop en HOYA organiseren Google Glass Event op Fort Voordorp. Google Glass is de meest spraakmakende technologische innovatie van het jaar.

Lees meer

Gastvrouw voor Fort Voordorp ben je voor het leven 06 juli 2015

Gastvrouw ben je niet van 9 tot 5 of voor zolang het evenement of congres duurt, het zit in je bloed om jouw gasten zoveel mogelijk te ontzorgen. Waarin is Fort Voordorp uniek?

Lees meer

"Een bijzondere plek (strak vormgegeven maar met warme uitstraling en mooie verlichting), prima parkeren, plezierige vergaderruimten, goede catering en de enorme servicegericht van iedereen die bij het Fort werkzaam is, maakt dat wij er zeker een volgen." Mw. M. van Oostrum - Nederlandse Cosmetica Vereniging - Meer referenties