Niet elk congres is een succes…

30 september 2014

’s Ochtends vroeg, nog donker en wat druilerig komen de gasten binnendruppelen. Letterlijk, want op de overvolle parkeerplaats werden geen paraplu’s uitgereikt. Nadat ze uit de lange rij voor de koffieautomaat eindelijk het 13-in-een-dozijn-zaaltje binnenkomen, begint het congres. De slechte koffie en natte pakken waren geen beste start van de dag. Sneu voor de spreker, want die staat nu al met 1-0 achter.

… maar wel op onze evenementenlocatie!

Gelukkig maak ik deze situaties niet meer mee. Ik ken ze wel, maar alleen van horen zeggen. Meestal van opdrachtgevers die dit hebben meegemaakt en vervolgens besluiten ‘dit nooit meer!’. Want als je een congres regelt, wil je je gasten een topdag bezorgen vol positieve energie die ze mee naar huis nemen en altijd aan jouw bedrijf koppelen. Deze organisatoren komen vervolgens op onze evenementenlocatie, Fort Voordorp.

Die topdag? Die regelen wij!

Een topdag begint met een goede start. De files en het weer hebben wij natuurlijk niet in de hand. Maar verder regelen we het voor uw evenement. Met voldoende parkeerplekken, paraplu’s als het regent, uitstekende Wi-Fi, heerlijke koffie en  thee, daarnaast de geur van vers gebakken koffiebroodjes. En wie bij ons de dag begint, kijkt vanuit een monumentaal fort naar het groen. Of staat lekker buiten ín het groen. Want dat kan ook; iedereen heeft hier een eigen stukje fort met daarbij een terras.

Een congres op een bijzondere evenementenlocatie

Het Fort dat in 1990 door mijn vader is gekocht, is nu een bijzondere evenementenlocatie aan de rand van Utrecht. Voor ons is het een heerlijke werkplek waar we dagelijks van genieten. Maar ook een plek waar we steeds weer anderen van laten genieten; omdat ze hun congres, symposium, evenement, beurs of feest bij ons in Midden-Nederland organiseren. En juist omdat deze locatie zo bijzonder is, blijft het ze bij. En wordt de dag die bewuste topdag.

Uw evenement met een bijzonder tintje

In dit historische pand met gewelven en stijlvolle ruimtes creëren we steeds weer de locatie die nodig is voor een evenement. Zo heeft elke opdrachtgever bij ons een eigen stukje fort; een privé-deel van een rijksmonument midden in het groen. En dat maakt elk evenement weer bijzonder. Het is een uniek extraatje dat zelfs wij met ons geweldige team en vaste partners nergens anders kunnen organiseren. Alleen in ons Fort Voordorp. En dat doen we dus steeds weer, met alle plezier! Wil je het eerst zelf wel eens zien? Kom dan langs! Een heerlijke koffie, thee (en als het nodig is de paraplu ;-)) staan voor je klaar! 

 

Jantine van Denderen

 


Terug

Lees ook eens:
Introductie zomerse Barbecue 13 juni 2014

Fort Voordorp introduceert een zomerse culinaire barbecue voor bedrijven die hun medewerkers of relaties willen verwennen.

Lees meer

Perbericht nominatie UNESCO Werelderfgoed 20 april 2017

Regionale bestuurders van gemeenten, waterschappen en grote eigenaren zoals Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer hebben tijdens een feestelijke bijeenkomst op 20 april 2017 hun steunbetuiging voor de UNESCO nominatie aan de Liniecommissie van de Nieuwe Hollandse Waterlinie overhandigd. De ondertekening en aanbieding vond plaats op ons mooie Fort Voordorp.

Lees meer

Fort Voordorp in Trendmagazine 2012 29 oktober 2012

Evenementenlocatie Fort Voordorp in het Trendmagazine!

Lees meer

"Nog ontzettend bedankt voor de goede zorgen omtrent onze bijeenkomst. Deze was, mede dankzij jullie, zeer geslaagd!" Mw. M. ten Houte-de Lange - Provincie Utrecht - Meer referenties