PERSBERICHT: Evenementenlocatie Fort Voordorp in nieuw jasje

22 september 2014

Het vertrouwde fort in een nieuw jasje

Fort Voordorp presenteert vandaag met trots haar nieuwe website en huisstijl. De lancering van de website en de huisstijl is een belangrijk onderdeel van de herpositionering van Fort Voordorp. Door de huisstijl en de website beter op elkaar te laten aansluiten wordt de herkenbaarheid van de locatie vergroot. Beiden laten nog beter zien waar de locatie voor staat; een unieke evenementenlocatie onder de rook van Utrecht met service op het hoogste niveau. Dit alles draagt bij aan de instandhouding van de identiteit van het fort. 

Het vertrouwde www.fortvoordorp.nl heeft een compleet vernieuwd ontwerp en een frisse en moderne uitstraling. Naast nieuwe en verbeterde content is er veel nieuw beeldmateriaal te vinden. Ook is het mogelijk een virtuele tour door de locatie te maken. Dit alles sluit aan bij een groeiende behoefte aan visuele informatie. 

’”Ik ben enorm blij met het resultaat” aldus Jantine van Denderen, directeur Fort Voordorp. ”Opdrachtgevers kunnen gemakkelijk kennis maken met de vele mogelijkheden op onze locatie. We zijn ervan overtuigd hen op deze manier nog beter te kunnen bedienen.”

Nieuwsgierig? Bel ons voor een afspraak via 030 - 273 53 54, de koffie staat klaar!

Over Fort Voordorp

Op steenworp afstand van Utrecht ligt het schitterend gerenoveerde Fort Voordorp. Als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie biedt het fort, met haar combinatie van historische en moderne elementen, een unieke evenementenlocatie met veel mogelijkheden voor zakelijke evenementen.

De bijzondere ruimtes van het fort hebben ieder hun eigen sfeer. Hierdoor zijn ze onder andere bruikbaar als stijlvolle feestlocatie, zakelijke congresruimte of worden ze ingezet tijdens productlanceringen, modeshows en beurzen. De gewelven aan de voorzijde van het fort doen vaak dienst als subsessieruimtes, themaruimtes tijdens grote feesten of intieme dinerruimte.

De Vijf Voordelen van Fort Voordorp

Vlakbij - Veelzijdig - Verrassend verzorgd - Vakkundig - Verantwoord


Terug

Lees ook eens:
Fort Voordorp wordt deze winter verbouwd 10 januari 2013

Bij deze verbouwingen worden enkele gewelven aangepakt en het Kruithuis; een deel van de gewelven is vergroot waardoor de capaciteit is verhoogd.

Lees meer

Tips om een evenement WKR-proof te maken 01 mei 2015

Een zakelijk evenement dat mag volgens de Belastingdienst is vaak geen feestje. Maar bij Fort Voordorp wel. Wij vertellen je hoe je dat doet.

Lees meer

Wat kost een evenement organiseren? 10 oktober 2014

Een slecht georganiseerd evenement kost meer dan je denkt. Wij laten je graag zien hoe het wel kan en wat je dat oplevert. In Fort Voordorp, vlakbij Utrecht.

Lees meer

"Het is een tópdag! Goede sfeer, goede opkomst, goede locatie! @FortVoordorp #exclusive" @OsecBV - Meer referenties