Fort Voordorp timmert aan de weg

24 juli 2013

Met een nieuw voorterrein is de buitencapaciteit van Fort Voordorp vergroot. Deze zomer reden vrachtwagens en shovels af en aan bij Fort Voordorp. Voor de bouwvakantie is het gehele voorterrein van het Fort van nieuwe bestrating voorzien. De mogelijkheden voor het plaatsen van tenten, buitenactiviteiten, introductie van nieuwe auto’s en ander materieel worden hiermee substantieel vergroot.

‘De relatief rustige periode voor de zomervakantie is het ideale moment om deze werkzaamheden uit te voeren. Het vereiste behoorlijk wat afstemming om alle partijen op één lijn te krijgen, maar het is gelukt. Fort Voordorp is straks klaar om opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.’ Aldus Jantine van Denderen, directeur van Fort Voordorp.
Tijdens de zomerperiode was Fort Voordorp gewoon geopend. Het salesteam staat continu klaar om wensen van opdrachtgevers in een persoonlijk gesprek te bespreken en om gezamenlijk een onvergetelijk evenement te realiseren, op het hoogste serviceniveau.


Terug

Lees ook eens:
Fort Voordorp verduurzaamt verder 28 mei 2015

Als gouden Green Key locatie nemen we voortdurend maatregelen om onze bedrijfsvoering verder te verduurzamen. Vanaf nu serveren we ons eigen water.

Lees meer

PERSBERICHT: Evenementenlocatie Fort Voordorp in nieuw jasje 22 september 2014

Wij presenteren met trots onze nieuwe website en huisstijl. De lancering onderdeel van de herpositionering van congres- en evenementenlocatie Fort Voordorp. Uw vertrouwde fort in een nieuw jasje!

Lees meer

Jantine in het AD 23 augustus 2014

In het katern 'In de spiegel' van het Algemeen Dagblad van zaterdag 23 augustus 2014 vertelt Jantine van Denderen over haar rol in het familiebedrijf; evenementenlocatie Fort Voordorp.

Lees meer

"Wij hebben op uw locatie een fantastische Rijkswaterstaat Projectendag gehouden. Dat het een geslaagde dag was hebben we van vele collega’s teruggekregen. We willen u en alle medewerkers bedanken voor de plezierige en professionele samenwerking." Projectteam Rijkswaterstaat - Meer referenties