Fort Voordorp timmert aan de weg

24 juli 2013

Met een nieuw voorterrein is de buitencapaciteit van Fort Voordorp vergroot. Deze zomer reden vrachtwagens en shovels af en aan bij Fort Voordorp. Voor de bouwvakantie is het gehele voorterrein van het Fort van nieuwe bestrating voorzien. De mogelijkheden voor het plaatsen van tenten, buitenactiviteiten, introductie van nieuwe auto’s en ander materieel worden hiermee substantieel vergroot.

‘De relatief rustige periode voor de zomervakantie is het ideale moment om deze werkzaamheden uit te voeren. Het vereiste behoorlijk wat afstemming om alle partijen op één lijn te krijgen, maar het is gelukt. Fort Voordorp is straks klaar om opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.’ Aldus Jantine van Denderen, directeur van Fort Voordorp.
Tijdens de zomerperiode was Fort Voordorp gewoon geopend. Het salesteam staat continu klaar om wensen van opdrachtgevers in een persoonlijk gesprek te bespreken en om gezamenlijk een onvergetelijk evenement te realiseren, op het hoogste serviceniveau.


Terug

Lees ook eens:
Evenementenlocatie Fort Voordorp; een locatie zonder drempel 02 december 2015

Dit jaar wordt het 200-jarig bestaan gevierd van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Enkele van de mooie historische verdedigingswerken in de linie kregen de afgelopen jaren een nieuwe bestemming. Jantine van Denderen vertelt erover.

 

 

Lees meer

De Tafel van Utrecht 13 juli 2017

De Utrechtste regio staat volgens de Europese Commissie (EC) opnieuw in de absolute top van de meest concurrerende regio's in Europa. De provincie staat op de gedeelde tweede plaats, na Londen. Reden om samen met een aantal afgevaardigden uit de regio Utrecht aan tafel te schuiven. Fort Voordorp was erbij. 

Lees meer

Kerst zonder stress: zo regel je de kerstborrel! 10 oktober 2014

Een kerstborrel zonder stress organiseren is pas een goed einde van een jaar. Wij geven je vijf tips om het je makkelijk te maken.

Lees meer

"Nogmaals dank voor jullie goede ontvangst en zorgen afgelopen donderdag bij het afscheid van de DVD. We krijgen veel complimenten over de dag en de schitterende locatie. Graag tot een volgende keer!" Mw. H. van der Zee - Ministerie van Defensie - Meer referenties