Introductie zomerse Barbecue

13 juni 2014

Fort Voordorp introduceert een zomerse culinaire barbecue voor bedrijven die hun medewerkers of relaties willen verwennen.

De evenementenlocatie speelt hiermee in op een groeiende vraag naar zomerse activiteiten. De barbecue viel bij klanten en bezoekers dusdanig in de smaak dat Fort Voordorp heeft besloten een speciaal arrangement samen te stellen. Het betreft een all-in arrangement vanaf 49 euro, met onder meer exclusief gebruik van de bar en het terras, ontvangst met cocktail, de barbecue met alles erop en eraan en drankjes. Fort Voordorp is locatie met een bijzondere historie, mooi gelegen op een eiland, midden in het groen. Dit geeft een extra dimensie aan de barbecue. Heeft u interesse en smaakt dit naar meer? We vertellen u er graag over. U kunt ons bellen of een berichtje sturen.


Terug

Lees ook eens:
PERSBERICHT: Evenementenlocatie Fort Voordorp in nieuw jasje 22 september 2014

Wij presenteren met trots onze nieuwe website en huisstijl. De lancering onderdeel van de herpositionering van congres- en evenementenlocatie Fort Voordorp. Uw vertrouwde fort in een nieuw jasje!

Lees meer

Een personeelsfeest volgens de Werkkostenregeling 05 november 2014

De Werkkostenregeling (WKR) heeft veel impact op het personeelsfeest. Wij helpen de werkgever toch een mooi feest te geven op onze evenementenlocatie.

Lees meer

Kerst zonder stress: zo regel je de kerstborrel! 10 oktober 2014

Een kerstborrel zonder stress organiseren is pas een goed einde van een jaar. Wij geven je vijf tips om het je makkelijk te maken.

Lees meer

"Nogmaals bedankt voor de geweldige dag afgelopen donderdag. Naar ons idee is alles zeer goed verlopen en heeft de eventmanager (en uiteraard de rest van het personeel) er alles gedaan om het ons en dus onze opdrachtgever naar de zin te maken." Mw. M. van der Land - Zij & Blij Creatieve Communicatie - Meer referenties