Introductie zomerse Barbecue

13 juni 2014

Fort Voordorp introduceert een zomerse culinaire barbecue voor bedrijven die hun medewerkers of relaties willen verwennen.

De evenementenlocatie speelt hiermee in op een groeiende vraag naar zomerse activiteiten. De barbecue viel bij klanten en bezoekers dusdanig in de smaak dat Fort Voordorp heeft besloten een speciaal arrangement samen te stellen. Het betreft een all-in arrangement vanaf 49 euro, met onder meer exclusief gebruik van de bar en het terras, ontvangst met cocktail, de barbecue met alles erop en eraan en drankjes. Fort Voordorp is locatie met een bijzondere historie, mooi gelegen op een eiland, midden in het groen. Dit geeft een extra dimensie aan de barbecue. Heeft u interesse en smaakt dit naar meer? We vertellen u er graag over. U kunt ons bellen of een berichtje sturen.


Terug

Lees ook eens:
Eerste Happinez Festival 2012 19 september 2012

Het eerste Happinez Festival is tevens het eerste festival dat plaats vond op Fort Voordorp!

Lees meer

Perbericht nominatie UNESCO Werelderfgoed 20 april 2017

Regionale bestuurders van gemeenten, waterschappen en grote eigenaren zoals Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer hebben tijdens een feestelijke bijeenkomst op 20 april 2017 hun steunbetuiging voor de UNESCO nominatie aan de Liniecommissie van de Nieuwe Hollandse Waterlinie overhandigd. De ondertekening en aanbieding vond plaats op ons mooie Fort Voordorp.

Lees meer

Evenementenlocatie Fort Voordorp; een locatie zonder drempel 02 december 2015

Dit jaar wordt het 200-jarig bestaan gevierd van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Enkele van de mooie historische verdedigingswerken in de linie kregen de afgelopen jaren een nieuwe bestemming. Jantine van Denderen vertelt erover.

 

 

Lees meer

"Wat hebben we een fantastisch festival gehad op jullie prachtige eiland. Echt zo bijzonder hoe alles klopte. Maar het belangrijkste bij een dergelijk evenement is toch de mensen die het doen. Heel erg bedankt voor de samenwerking!" Mw. H. Willekens - Happinez - Meer referenties