Fort Voordorp betreurt verbieden Full Moon Festival

06 juni 2014

Gemeente De Bilt heeft het Full Moon festival van organisator Danceworld op zaterdag 7 juni a.s. op Fort Voordorp te Groenekan verboden, omdat naar de mening van de gemeente hiervoor een evenementenvergunning aangevraagd had moeten worden. Hoewel Fort Voordorp formeel geen partij is, betreurt zij dit besluit. Bovendien vindt zij het jammer dat de gemeente, ondanks vele verzoeken, het gesprek vooraf niet is aangegaan.

Fort Voordorp organiseert al 17 jaar zo’n 100 tot 200 evenementen per jaar, altijd in goede harmonie met de omgeving en andere betrokkenen.

Fort Voordorp betreurt het met name dat naast haarzelf, organisator Danceworld en betrokken leveranciers, de vele gasten gedupeerd worden. Zij hadden zich verheugd op een mooi feest. Zaterdag beloofde met de goede weersvoorspellingen een prachtige dag te worden.Terug

Lees ook eens:
Fort Voordorp wordt deze winter verbouwd 10 januari 2013

Bij deze verbouwingen worden enkele gewelven aangepakt en het Kruithuis; een deel van de gewelven is vergroot waardoor de capaciteit is verhoogd.

Lees meer

PERSBERICHT: Evenementenlocatie Fort Voordorp opnieuw gewaardeerd met Gouden Greenkey 14 oktober 2014

Fort Voordorp voldoet opnieuw aan de eisen voor het gouden niveau in de categorie Congreslocatie en is daarmee voor de komende twee jaar gecertificeerd met de Gouden Green Key.

Lees meer

Fort Voordorp verduurzaamt verder 28 mei 2015

Als gouden Green Key locatie nemen we voortdurend maatregelen om onze bedrijfsvoering verder te verduurzamen. Vanaf nu serveren we ons eigen water.

Lees meer

"Wij kijken terug op een geweldig event. Goede locatie, service en assistentie. Ook eten was prima dus zijn wij zeer tevreden." Dhr. M. Pastoor - Grundfos Nederland B.V. - Meer referenties