Drie dagen Happinez Festival

18 september 2013

Inspiratie, inzicht, lezingen, workshops, yoga, live muziek, bijzondere ontmoetingen, vrolijke gezichten, lekker eten, gezellige kraampjes. De organisatie van het 2e Happinez Festival kijkt terug op drie prachtige festivaldagen waar in een geweldige sfeer een enorme diversiteit aan inzichten is gedeeld.

Meer dan 6000 bezoekers bezochten de 2e editie van het festival met een rijk aanbod aan lezingen en workshops. Hemels of meer aards, lekker praktisch of eerder filosoferend, energiek of juist rustgevend. De bezoekers werden van harte uitgenodigd te mixen en matchen en zo hun eigen programma samen te stellen.
Het vele groen op het Fort, het omringende water en de mooie mix van historisch en moderne elementen droegen bij aan de feeërieke sfeer van het festival. Het grote plein voor de ingang van het Fort is onlangs opnieuw ingericht, waardoor er nog meer ruimte beschikbaar was voor alles wat het programma te bieden had.

Op verschillende plaatsen op het festivaleiland konden bezoekers terecht voor koffie, thee, versgeperste groenten- en fruitsappen, wijn of bier. De koks van Van Dam Catering bereidden een keur aan verse gerechten van broodjes, salades, gegrilde groenten, wraps en muffins.

De tenten voor workshops en standhouders werden verzorgd door Maessen Tenten en de techniek was in handen van Hulskamp Audiovisueel. Het parkeren van ruim 1500 auto’s per dag alsmede de pendelbussen vanaf het station, werd begeleid door Brussaard Company Group.
Locatie, organisatie en bezoekers kijken uit naar de volgende editie. 


Terug

Lees ook eens:
PERSBERICHT: Evenementenlocatie Fort Voordorp in nieuw jasje 22 september 2014

Wij presenteren met trots onze nieuwe website en huisstijl. De lancering onderdeel van de herpositionering van congres- en evenementenlocatie Fort Voordorp. Uw vertrouwde fort in een nieuw jasje!

Lees meer

Niet elk congres is een succes… 30 september 2014

Een congres of evenement is pas echt een succes als het van begin tot het einde de verwachtingen van gasten overtreft. En de unieke locatie van Fort Voordorp doet de rest!

Lees meer

Fort Voordorp timmert aan de weg 24 juli 2013

Met een nieuw voorterrein is de buitencapaciteit van Fort Voordorp vergroot.

Lees meer

"Fort Voordorp is een zeer verzorgde evenementenlocatie, met terras en eigen parkeerplaats. Fort Voordorp is in staat om alle zaken goed voor te bereiden, zodat de klant echt al ontzorgd wordt voordat het evenement begint, maar ook tijdens het evenement." Mw. R. Beijleveld - ICT Media - Meer referenties