AlgemeenRenovatienieuwsEvenementenBlogNieuwsCongres
Vragen? Klik mail of
bel 030 - 273 53 54

Blog Fort Voordorp

Ondertussen bij Fort Voordorp

Op deze pagina kunt u het laatste nieuws lezen over evenementen en activiteiten op het fort. Daarnaast schrijft Jantine van Denderen periodiek een blog over ontwikkelingen, trends en andere wetenswaardigheden. Veel leesplezier!

Fort Voordorp voorzijde
13 juli 2017

De Utrechtste regio staat volgens de Europese Commissie (EC) opnieuw in de absolute top van de meest concurrerende regio's in Europa. De provincie staat op de gedeelde tweede plaats, na Londen. Reden om samen met een aantal afgevaardigden uit de regio Utrecht aan tafel te schuiven. Fort Voordorp was erbij. 

Logo nominatie Unesco Werelderfgoed
20 april 2017

Regionale bestuurders van gemeenten, waterschappen en grote eigenaren zoals Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer hebben tijdens een feestelijke bijeenkomst op 20 april 2017 hun steunbetuiging voor de UNESCO nominatie aan de Liniecommissie van de Nieuwe Hollandse Waterlinie overhandigd. De ondertekening en aanbieding vond plaats op ons mooie Fort Voordorp.

Jantine van Denderen, directeur evenementenlocatie Fort Voordorp
02 december 2015

Dit jaar wordt het 200-jarig bestaan gevierd van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Enkele van de mooie historische verdedigingswerken in de linie kregen de afgelopen jaren een nieuwe bestemming. Jantine van Denderen vertelt erover.

 

 

Evenementenlocatie Fort Voordorp
20 oktober 2015

Nieuwe brochure laat zien welke mogelijkheden Fort Voordorp biedt. 

20 juli 2015

Een buitenevenement organiseren lijkt riskant maar is het niet. Als er maar een plan B is in geval van slecht weer. Fort Voordorp heeft dat in Groenekan, Utrecht.